Træk

Gratis og hurtig levering, gratis gaveindpakning og 30 dages fuld fortrydelsesret

Hos A-Hjort kan du vælge i mellem tusindvis af guld, sølv og forgyldte smykker fra de hotteste danske smykkebrands. A-Hjort har altid fokus på at have de bedste designer smykke mærker i vores sortiment. Du finder derfor altid elegante, stilfulde og søde smykker af høj kvalitet hos os. Vi har de førende brands som Maanesten, Jane Kønig, Enamel Copenhagen, Pernille Corydon, Pico, Sistie, Izabel Camille, STINE A Jewelry, A-Hjort og mange flere! Køb din næste halskæde, øreringe, armbånd, fingerringe, ankelkæde eller accessories online hos A-Hjort. 
Vi har den bedste service - og et stort udvalg af smykker og hår accessories med hurtig og gratis levering!

Brand

Produkttype

Farve

Materiale

Størrelser

Pris

2377 produkter

Smykker i forgyldt, smykker i sølv - A-Hjort har et stort udvalg!

På A-Hjort finder du et bredt sortiment af design smykker i høj kvalitet. Leder du efter den perfekte gave til selvforkælelse eller til en særlig begivenhed til en kvinde eller pige som du har kær, så er du havnet det helt rigtige sted! Hos A-Hjort består sortimentet af både øreringe, halskæder, armbånd, vedhæng, fingerringe, ankelkæder, accessories og smykkesæt
Alle smykker fremstilles i gode materialer og kan holde flere generationer igennem, hvis man passer godt på sine smykker. Smykkerne er som udgangspunkt nikkelfrie og produceret i sterling sølv 925 og nogle med en flot guld forgyldning ovenpå. Vi har også guld smykker samt enkelte forsølvet eller forgyldte messing smykker. Hos A-Hjort vil det altid være angivet, hvilket materiale smykket er produceret i. Hvis du er i tvivl om noget, så kan du altid kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at hjælpe med et hurtigt svar. 
Hvis du gerne vil passe ekstra godt på dine smykker anbefaler vi, at du tager et kig på vores guide i FAQ, hvor vi fortæller om, hvordan du bedst muligt passer på dine smykker. 

Den perfekte gave til hende er smykker

Smykker er den perfekte gaveidé til hende der har alt. Smykker får alle kvindehjerter til at smelte. Vi elsker smykker! Og særligt de smykker som man modtager af personer, som man har kært! Så er du på jagt efter en årsdagsgave, morsdagsgave, studentergave, konfirmationsgave, fødselsdagsgave eller julegave - så er A-Hjort det perfekte sted at handle! 
A-Hjort webshop har gjort det rigtig nemt at købe gaver, uanset om det skal leveres direkte til gavemodtager eller hos dig selv. Vi pakker nemlig alle ordre flot ind, hvis blot du krydser gaveindpakning af i vores check-out flow. Du har sågar mulighed for at tilføje en personlig hilsen til vedkommende, som skal modtage gaven. A-Hjort sikrer en hurtig, lækker og nem shoppe oplevelser, når det kommer til indkøb af gaver til hende som du har kær.

Mix og Match smykker så de passer til din personlige stil

Smykke sortimentet hos A-Hjort består af smykker til kvinder i guld, forgyldt sterlingsølv og sterlingsølv 925. Vi har de lækreste smykkebrands fra Danmark der laver smykker af højeste kvalitet. Find top brands som Jane Kønig, Maanesten, Enamel Copenhagen, Pernille Corydon, Sistie, Izabel Camille, Stine A, A-Hjort, Pico og mange flere hos os. På vores webshop finder du smykker som passer til enhver anledning uanset om du skal i skole, på kontoret eller til fest. Vi elsker at blande mellem smykkemærkerne for at skabe de smukkeste og unikke styles, hvor man virkelig kan sætte sit eget personlige touch. Måske du ønsker en enkel og elegant stil den ene dag og noget mere råt en anden dag, så har A-Hjort de perfekte smykker som du kan sammensætte med netop din tøjstil og lade din personlighed stråle gennem dit outfit og smykke valg. 

Det er nemt at købe smykker online hos A-Hjort

Det har aldrig været nemmere at købe smykker online. Hos A-Hjort tilbyder vi nemlig gratis og hurtig levering lige til døren, uanset om du ønsker hjemmelevering eller levering til nærmeste pakkeshop. Vi benytter GLS og DAO til levering af din bestilling så den er hurtigt og sikkert fremme hos det ønskede leveringssted. A-Hjort hjælper også gerne med byttemærke, personligt kort samt flot gaveindpakning af smykket, så du undgår alt besværet forbundet hermed. Vi sætter en stor ære i, at dit smykke købt hos os kommer pænt og præsentabelt frem til dig selv eller direkte til modtageren. Såfremt du har en særlig anledning, som smykket skal gives i, kan du blot skrive dette i kommentarfeltet ved udtjekning. Så gør vi alt hvad vi kan for at pakke smykket ind, så det passer til den anledning, som smykket skal gives til. Dette er blot et fåtal af de fordele, som der er ved at købe smykker eller gaver hos A-Hjort webshop. Du er garanteret en hurtig, femstjernet kundeservice og fuld returret når du bestiller hos A-Hjort. Er du i tvivl om noget, eller har du brug for hjælp eller lignende kan du læse vores handelsbetingelser her - eller kontakte os.