Træk

Gratis fragt og gaveindpakning ᛫ 30 dages returret ᛫ Lynhurtig levering ᛫ Femstjernet kundeservice

Ringe / fingerringe hos A-Hjort

Ved A-Hjort finder du et kæmpe udvalg af de hotteste og mest populære ringe. Se bl.a. ringe fra Pernille Corydon og ringe fra Maanesten. Det er topmoderne at blande ringe både i materialer og fra forskellige designere. Du kan sætte flere ringe på samme finger, og bruge nogle af de store statement ringe på din pegefinger - det ser super cool ud. Miks og match - jo flere ringe, jo bedre. Alle ringe er af højeste kvalitet med 100% sterling sølv 925, ægte perler, porcelæn og ædelsten.

Brand

Produkttype

Farve

Materiale

Størrelser

Pris

    0,00 kr.

    0,00 kr.

238 produkter

Justerbare ringe

Vi har et stort udvalg af ringe, hvor du selv kan justere størrelsen på ringen. De smykkebrands som tilbyder justerbare ringe er bl.a. Pernille Corydon, Pilgrim, Enamel Copenhagen. Det smarte ved justerbare ringe er, at man selv kan bestemme, hvilken finger, som ringen skal sidde på. På den måde kan man også skifte rundt på ringene, hvis man har en anden ring der ikke er justerbar, og dermed kun passer til en af fingrene. Det er også smart i forhold til de varme somre, hvor fingrene kan føles en smule større end normalt, så er det fantastisk lige at kunne justere ringen lidt ud.

Top moderne at blande sine ringe

Hos A-Hjort elsker vi at have mange ringe på samtidig - gerne 2-3 ringe på hver hånd. Det synes vi er utrolog smukt. Jo flere ringe - jo bedre. På de seneste år er det blevet utrolig moderne at blande sine ringe og have flere på samtidig. Man kan både blande materialer og blande ringe fra forskellige designere. Det er helt op til dig. Man kan også sagtens sætte flere ringe på samme finger, hvis de eksempelvis er enkle og tynde ringe - det giver det fedeste look. Men det kan også være utrolig elegant kun at bære en enkelt eller to ringe, hvis man er til det mere diskrete look.

Ædelsten, porcelæn og perler

Hvis du er helt vild med ædelsten, ægte perler og porcelæn, så har vi et stort udvalg, hvor kvaliteten er i top. Du kan nemlig få SÅ mange smukke ringe med håndlavet porcelænsperler i de skønneste farver. Der er så mange smukke forskellige farver, at det kan være svært at vælge sin favorit. Vi forhandler også mange smukke ringe med de fineste perler, ædelsten eller ægte diamanter. Hvis du elsker at sammensætte dine ringe med et matchende smykke, har vi også utrolig mange smykker der matcher med hinanden. Se vores store udvalg af smykker her.