Træk

Ringe / fingerringe hos A-Hjort

A-Hjort har et kæmpe udvalg af de hotteste og mest populære ringe og fingerringe. A-Hjorts store ringe univers har noget til enhver smag i farverne guld og sølv. Fuldend dit look med ringe i forskellige farver, størrelser og former. Det er blevet meget moderne at mixe sine ringe med andre ringe, for at skabe sin helt egen unikke stil og få et mere trendy look. Bær din ring alene eller mix med andre ringe fra forskellige smykkemærker. Hvis du spørger os, så er stacking af flere ringe virkelig lækkert! Alle vores ringe er af højeste kvalitet med 100% sterling sølv 925, ægte perler, porcelæn, sten og ædelsten. 

Vi forhandler de populære ringe fra Jane Kønig ringe, Maanesten ringe, Pernille Corydon ringe, Enamel Copenhagen ringe, STINE A Jewelry ringe, Carré ringe, Sistie ringe, Izabel Camille ringe og vores egne A-Hjort ringe.

Find din næste yndlings ringe herunder.

Brand

Produkttype

Farve

Materiale

Størrelser

Pris

284 produkter

Ringe - Fingerringe er den perfekte gave til enhver begivenhed

Køb din gave til en du holder hos A-Hjort. Fingerringe er virkelig noget særligt og betydningsfuldt for den person, gaven gives til. Om det er en gave til dig selv, kæresten, veninden, søsteren, moderen eller datteren, så kan en ring noget helt specielt. En ring som gave til en man har kær er en yderst personlig gave. En ring betyder oftest ekstraordinært meget og kan skabe stærke minder. En ring er derfor et oplagt valg til mors dag, julegave, studentergaven, konfirmationsgaven eller valentines dag.

Fingerringe kommer i forskellige materialer og mange flotte udformninger. Man kan finde fingerringe til enhver type kvinde og anledning. Vores store udvalg af fingerringe til kvinder består af guldringe, sølvringe og forgyldte ringe. 
Når du køber din ring hos A-Hjort, får du dem leveret i en flot original smykkeæske. Hvis du vælger det til i check-out flowet sørger vi naturligvis også for en flot og gratis gaveindpakning.
 
Er du i tvivl om hvilken størrelse ring, du skal vælge? Du kan se vores størrelsesguide for ringe her. Hvis ringen skulle være i en forkert størrelse, så hjælper vi naturligvis glædeligt med en ombytning. Se under vores FAQ, hvordan vi hjælper med dette. 

Fingerringe sammensat med andre smykker

Hos A-Hjort har vi et skønt udvalg af smykker i høj kvalitet. En Ring er et perfekt smykke til både hverdag og fest. Du kan kombinere fingerringe med vores øvrige sortiment af smykker - øreringe, halskæder og armbånd. Hvis du spørger os, kan man aldrig få for mange smykker. Vi elsker at kombinere fingerringe med øvrige smykke typer for at skabe en fed stil fra top til tå. Ved at kombinere dine fingerringe med andre smykker kan du skabe dit eget unikke look, der passer til din påklædning og den begivenhed, som du står overfor. Fingerringe er ofte noget af det første man ser og lægger mærke til. Derfor synes vi, at fede kombinationer af enkle ringe og statement ringe er et must-have til enhver kvindes garderobe. 
Vi har sammensat en række smykkesæt, hvor vi gerne kommer med inspiration til, hvordan du bedst kan kombinere dine ringe med andre smykker. Se mere her - Smykkesæt hos A-Hjort.

Mix dine ringe sammen med andre ringe

Hos A-Hjort elsker vi at have mange ringe på samtidig. Det kalder vi i moderne sprog også for “stacking”. For at skabe det lækreste udtryk bør man klart kombinere mere end to ringe på hver hånd eller endda flere. Stacking af ringe er utrolig trendy - og derfor er A-Hjort det helt rigtige sted at handle. Vi har alle de hotteste mærker til at stacke ringe med. Hos os er det kun fantasien der sætter grænser. Du kan som nævnt sagtens kombinere flere ringe på samme finger. Det er især rigtig populært ved mere enkle og tynde ringe kombineret med større og detaljerige ringe. Det kan også være utroligt elegant kun at bære en enkelt eller to ringe på hele hånden, hvis man er til det mere diskrete look.

Justerbare ringe

Vi har et stort udvalg af ringe, hvor du selv kan justere størrelsen på ringen. De smykkebrands som tilbyder justerbare ringe er eksempelvis Pernille Corydon ringe, Enamel Copenhagen ringe, Maanesten ringe. Det smarte ved justerbare ringe er, at man selv kan bestemme, hvilken finger ringen skal sidde på. På den måde kan man også nemt skifte rundt på ringene og det udtryk, man ønsker. Justerbare ringe er også smarte i forhold til de varme sommerdage, hvor fingrene kan udvide sig lidt. Her er det fantastisk behageligt at kunne justere ringen lidt ud.

Køb dine fingerringe hos A-Hjort

A-Hjort sørger for at udvælge de flotteste fingerringe, som de danske smykkemærker har at tilbyde. Vi har specialiseret os i salg af smykker i høj kvalitet til kvinder der vil have ringe, der afspejler nutidens mode. Ringene som vi sælger hos A-Hjort kan holde hele livet, hvis man passer godt på dem. Se vores vejledning til, hvordan du passer bedst muligt på dine smykker her
Ringe passer til alle begivenheder uanset om det er hverdag eller fest. Det kan derfor være en fordel at have et sæt ringe, man benytter til hverdag samt et andet sæt ringe, man benytter ved festlige lejligheder. Hos A-Hjort har vi fundet et stærkt udvalg af moderigtige ringe, som gør det muligt at købe flotte ringe til en overkommelig pris. Du kan derfor med god samvittighed samle en unik og flot smykkesamling til enhver lejlighed ved at kigge i vores sortiment. 

A-Hjort tilbyder altid gratis fragt og gaveindpakning, uanset om vi skal sende ringen til dig selv eller til en, du har kær. Hvis du har spørgsmål til vores sortiment af ringe, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Køb din ring i dag, så du eller gavemodtager kan få hurtigst mulig glæde af den. 

Du kan også se vores gode tilbud på ringe og mange andre smykketyper her → A-Hjort Outlet