Træk

Smykker til Konfirmationen - hos A-Hjort finder du gaven eller outfittet

Foråret er tæt på og et nyt hold af unge mennesker er klar til at springe ud som konfirmander. For pigernes vedkommende betyder det, at smykker er den perfekte accessory til de festlige anledninger som konfirmationsfest samt blå mandag. Ligeledes er smykker den perfekte konfirmationsgave, da smykket kan fortælle historier og skabe glæde mange år ud i fremtiden. 
Alle vores smykker er af høj kvalitet, lækre materialer i stilrent dansk design til fornuftige priser. Vi har derfor samlet vores bud på de perfekte konfirmations smykker og gaveidéer til konfirmanden herunder. 

Brand

Produkttype

Farve

Materiale

Størrelser

Pris

142 produkter

Konfirmations Sæsonen er begyndt! 

Solen skinner. Der er forår i luften og det er lige med startskuddet til konfirmations sæsonen. De fleste konfirmander er meget bevidste om, hvad der er hot eller not. Dette gælder i særdeleshed når det kommer til moderne tøj og smykker. Dette er vi hos A-Hjort meget bevidste om - og betaget af, hvorfor vi selvfølgelig har fyldt hylderne med best-seller smykker som passer til den modebevidste målgruppe. 
Vi har gjort os umage i forhold til at finde de bedste og mest trendy konfirmations smykker, som du kan se på siden her. I vores udvalgte konfirmations smykker har vi udvalgt alt fra klassiske neutrale smykker samt lidt mere vovede og udfordrende smykker. Find det smykke eller smykker som passer allerbedst til den konfirmand, som du kender lige her.

Hvis du fortsat er i tvivl om hvilket smykke du som konfirmand bør bære, eller hvad der skal stå på din ønskeliste, så har Anne Hjort Lund lavet et blogindlæg om emnet her - Konfirmationssmykker 2021 Blog. I indlægget forsøger vi at sætte nogle ord på valget af smykker sammen med en kort introduktion af smykkerne. Her er der meget inspiration at hente før du beslutter dig for hvilket smykke, som du skal have på, eller hvilket smykke som vil være den perfekte konfirmationsgave.

Konfirmationsgaven til hende

Er du på udkig efter konfirmationsgaven til konfirmanden? Så er A-Hjort det perfekte sted. Smykker er en meget personlig konfirmationsgave, som hun vil huske og benytte i mange år. De fleste konfirmations ønsker fra piger er tøj og smykker. Hos A-Hjort har vi specialiseret os i smykker, og derfor har vi naturligvis alle de populære mærker på lager, som uden tvivl vil blive et hit hos konfirmanden. 
Når man bliver konfirmeret er det en utrolig begivenhedsrig dag som næppe bliver glemt. 
Der findes derfor ikke en bedre måde at fejre hende på end ved at give konfirmanden et flot smykke, som kan bruges igen og igen. Vi har derfor her på A-Hjort nøje samlet et udvalg af konfirmations smykker fra top mærkerne STINE A Jewelry, Jane Kønig, Maanesten, Pernille Corydon, Enamel Copenhagen, Pico, Izabel Camille, Sistie og vores eget A-Hjort mærke. 

Konfirmations smykker

At blive konfirmeret er en stor dag både som forældre og som konfirmand. Hos A-Hjort vil vi rigtig gerne være med til at gøre dagen uforglemmelig ved at klæde konfirmanden på med moderigtige smykker som vil passe perfekt til konfirmationskjolen. Hos os kan du finde alle de moderigtige flotte øreringe, glitrende halskæder, klassiske ankelkæder, nydelige armbånd eller smukke ringe. Hvis du mangler gode råd eller vejledning så kontakt os endelig!