Træk

Gratis fragt og gaveindpakning ᛫ 30 dages returret ᛫ Lynhurtig levering ᛫ Femstjernet kundeservice

Armbånd

Lige meget hvilken stil du har, kan du finde et armbånd på A-Hjort, der matcher. Et armbånd er en rigtig fed måde at pifte sit outfit lidt op på – eller gøre det mere personligt. Du kan også hurtigt hoppe direkte til flere af de populære mærker her: - Maanesten armbånd - Pernille Corydon armbånd - Enamel Copenhagen armbånd eller bare tag et kig her på siden, hvor du ser hele vores udvalg af smukke armbånd til kvinder. Alle armbånd er af højeste kvalitet med 100% sterling sølv 925, ægte perler, porcelæn og ædelsten.

Brand

Produkttype

Farve

Materiale

Størrelser

Pris

    0,00 kr.

    0,00 kr.

261 produkter

Smukke charm-armbånd

Hos A-Hjort har vi de smukkeste charm-armbånd med fine vedhæng hængende fra armbåndet. Vedhængene på armbåndet er ofte forskellige, og giver et særligt smukt udtryk. De forskellige vedhæng kan ofte have en særlig betydning, og måske endda hver deres betydning. Det kan være med til at give lidt personlighed til din smykkesamling. Og det er vi STOR fan af hos A-Hjort. Du kan med fordel også mikse dine charm-armbånd med mere enkle armbånd, for at skabe et utrolig lækkert look med flere forskellige slags armbånd.

Mix dine armbånd på én gang

Vi forhandler SÅ mange smukke armbånd fra alle vores mange fantastiske smykkebrands. Og det bedste ved armbånd er, at du kan mikse alle dine favoritarmbånd på én gang. Du behøver derfor ikke, at begrænse dig til ét armbånd. Du kan sammensætte alle dine yndlingsarmbånd og mikse både farve og materialer med hinanden. Hos A-Hjort ELSKER vi at mikse de mange forskellige armbånd på kryds og tværs. Det giver virkelig et lækkert pift til dit outfit, at dit håndled lige skinner igennem med smukke og farverige armbånd. Hvis du er til det, kan du også både mikse guld og sølv med hinanden, og stadig have et lækkert miks.

Skab et lækkert look med dine armbånd

Du har stor mulighed for at skabe et utrolig lækkert og smukt look med dine armbånd fra A-Hjort. Vi har nemlig et stort udvalg. Hvis du kan lide at kombinere det rå med det feminine, kan du med fordel sammensætte dine smukke armbånd med et ur - det giver et utrolig fedt, men også feminint look. For mere inspiration kan du se vores udvalg af ure her. Du kan også skabe et smukt look, ved at mikse dine skønne armbånd med en af vores smukke ringe. Find eksempelvis en smuk ring, der matcher til dit fine armbånd. Se vore store og smukke udvalg af ringe her.