Levering

Hos A-Hjort tilbyder vi ALTID gratis fragt - uanset din ordrestørrelse. 

Vores webshop har altid åbent døgnet rundt og du kan handle, lige når du ønsker
Når du har bestilt, modtager du en kvittering for vores modtagelse af din ordre pr. mail (en ordrebekræftelse) og at den er lagt ind i vores system. Når din ordre er pakket på vores lager vil du modtage en mail med bekræftelse på, at ordren er færdigbehandlet samt et sporingslink til pakkeforsendelsen. Din faktura kommer i en separat e-mail fra Klarna

Vi sender dine smykker gratis og hurtigt med GLS eller Bring - til pakkeshop og altid med tracking og forsikring 
Vi tager forbehold for eventuelle forsinkelse hos GLS og Bring.

Vi tilbyder altid gratis fragt og hurtig levering
Hos A-Hjort bestræber vi os altid på at din pakke kommer frem til dig så hurtigt som muligt. 
Vi forsøger til hver en tid at få din ordre sendt afsted i løbet af få hverdage, så du har den hos dig indenfor 1-2 hverdage. Det kan dog hænde, at varen du har bestilt ikke er på lager - men vores leverandører har ofte dag-til-dag levering, så her forbeholder vi os retten for mindre forsinkelser. 

Er din ordre til en haste gave eller lignende, så må du meget gerne kontakte os - så vil vi med det samme kunne svare dig på, om vi sender smykkerne samme dag eller dagen efter. 

Du har også altid mulighed for selv at hente din ordre hos os på vores adresse i Odense C. 

‘’Ved alle handler tager A-Hjort forbehold for prisfejl, tastefejl, udsolgte eller udgåede varer, mistanke om svindel samt force majeure. Hvis et af de nævnte forhold gør sig gældende, forbeholder vi os retten til helt eller delvist at annullere en handel. Skulle noget opstå i forbindelse med din ordre, vil vi selvfølgelig kontakte dig  hurtigst muligt med henblik på at løse udfordringerne.’’

OBS! Hvis din pakke ikke afhentes i pakkeshop og dermed kommer retur til os vil der blive opkrævet et gebyr på 50,- DKK.