Gaver og byttemærke

Du kan altid købe gaver hos A-Hjort. Uanset om smykket er købt på tilbud eller ikke, så så lægger vi stor vægt på, at det kan gives som gave ogstadig kan ombyttes eller returneres, hvis det ønskes.

Vi pakker gerne smykkerne fint ind 
Hos A-Hjort pakker vi gerne smykkerne for dig - gratis. Du skal bare trykke på "Ja tak, jeg ønsker gaveindpakning" ved udtjekning, og vi vil pakke smykkerne fint i de originale smykkeæsker og derefter i gaveposen.

Byttemærke
Når du vælger gaveindpakning, vil vi automatisk sætte et byttekort på smykkeskattene før indpakning. På denne måde er det nemt for modtageren at returnere smykket, og de behøver ikke at bekymre sig om ordrenummer, faktura eller lignende ved at kontakte A-Hjort senere.

Et byttekort er dog ikke nødvendigt. Hos A-Hjort kan vi nemt bytte det, så længe du har det rigtige ordrenummer eller bare navnet på personen, der bestilte gave hos os. Vi er altid meget hjælpsomme og vil altid finde en løsning på bytte eller retur.

Få vedlagt en personlig hilsen
Husk, at du også hos A-Hjort kan få en lille personlig hilsen med i gave.

Du skal bare markere "Ja tak, jeg vil gerne have skrevet et personligt kort" ved udtjekning og skrive din hilsen. Så vil vi udskrive din tekst og sætte den på et pænt og enkelt kort fra A-Hjort

Din hilsen kan maksimalt indeholde 300 tegn.