Træk

Gratis fragt og gaveindpakning ᛫ 30 dages returret ᛫ Lynhurtig levering ᛫ Femstjernet kundeservice

Øreringe og ørestikkere - hele sortimentet

A-Hjort har et fantastisk udvalg af øreringe, hvor du kan finde både festlige og superfeminine øreringe, men du kan også finde de helt enkle, elegante eller mere rå og cool. Fælles for dem alle er dansk design i topklasse, samt højeste kvalitet med 100% sterling sølv 925, ægte perler, porcelæn og ædelsten. Se bl.a. populære mærker som Pernille Corydon øreringe og Maanesten øreringe her. Derudover kan alle øreringene blandes på et utal af måder, så du får lige præcis det miks af øreringe, du drømmer om. Vi har et stort udvalg af smykker, se bl.a. vores halskæder og fingerringe.

Brand

Produkttype

Farve

Materiale

Størrelser

Pris

    0,00 kr.

    0,00 kr.

826 produkter

Stort udvalg hos A-Hjort

Hos A-Hjort har vi et stort og lækkert udvalg med over 1000 smukke øreringe. Vi forhandler de lækreste og mest populære danske smykkebrands såsom Pernille Corydon, Maanesten, Enamel Copenhagen og Pico. Fælles for de mange fantastiske danske brands er det smukke danske design, som har en utrolig høj kvalitet med 100% sterlingsølv 925, porcelæn, ædelsten og ægte perler. Der er derfor en stor mulighed for at finde netop det par øreringe der passer bedst til dig og din personlige stil. Du kan også finde mere inspiration på vores Instagram, hvor du kan se de nyeste og fedeste øreringsmix.

Forskellen på øreringe

Hos A-Hjort har vi et stort og bredt sortiment af de smukkeste øreringe. Vi forhandler både øreringe, ørestikkere, hoops og kreoler, earchains og earcuffs. Hvis du er i tvivl om forskellen på de forskellige slags øreringe, så kan du altid kontakte os. Ellers læs med her: Ørestikkere går oftest lige igennem øret som en "stick" og har en lås bag øret. Hoops er ofte store runde øreringe, hvor låsen lukkes inde i øreringen, hvor kreoler er enten store eller små åbne øreringe, som har en buet og åben form. Earchains er lange kædeøreringe, hvor kæden tit går igennem dit hul i øret. Earcuffs er små åbne creolerr, som man sætter på sin ørekant, og ikke i øreringshullet. Hvis du har brug for mere hjælp til at finde ud af de forskellige slags øreringe, eller hvordan de skal sidde, kan du altid kontakte os her.

Diamanter, krystaller og farvede zirkoner

Hvis du elsker øreringe med smukke zirkoner, diamanter eller krystaller, og i de skønneste farver, så har vi et hav af muligheder til dig. Hos A-Hjort elsker vi nemlig smykker med farvede zirkoner, sten eller krystaller. Det giver det smukkeste udtryk og vækker stor opmærksomhed. Du kan mikse dine smukke farvede øreringe til næsten alle slags øreringe. Eller match med en smuk halskæde eller ring. Hvis du elsker diamanter, forhandler vi også de smukkeste smykker med ægte diamanter - og til en virkelig god pris.