Træk

Øreringe og ørestikkere - hele sortimentet

A-Hjort har et fantastisk udvalg af øreringe, ørestikkere og creoler. Vi har både guld øreringe, sølv øreringe og forgyldt øreringe. Du kan finde de perfekte øreringe, uanset om de skal bruges til hverdag eller fest lige her. Vi har alt - både enkle og lette ørestikkere, detaljerige hoops og creoler samt elegante ørehængere. 
Hos A-Hjort byder udvalget af øreringe på danske designer smykker som Maanesten øreringe, Jane Kønig øreringe, Pernille Corydon øreringe, Enamel øreringe, STINE A Jewelry øreringe og vores egne A-Hjort øreringe samt mange andre populære smykkemærker. 

Køb øreringe hos A-Hjort med hurtig og gratis fragt samt en flot gratis gaveindpakning! 

Brand

Produkttype

Farve

Materiale

Størrelser

Pris

1117 produkter

Øreringe - Et stort udvalg fra A-Hjort til dig

Super moderne øreringe til piger og kvinder kommer i alle former og størrelser. Vi har øreringe til et enkelt og elegant udseende eller øreringe til dem, der ønsker at skille sig mere ud med et råt og chunky design. Lad os hjælpe dig med at fuldende dit look med vores brede sortiment af øreringe, så det passer til netop din personlige stil. Dine ører bliver bare så meget pænere, når du tilføjer nogle smukke øreringe til at fuldende dit look! 

A-Hjort har altid gratis levering og gaveindpakning på øreringe, når du bestiller i vores online smykkebutik.

Find din egen stil med A-Hjorts brede sortiment af øreringe, ørestikkere og creoler

Hos A-Hjort har vi et bredt sortiment af de smukkeste øreringe i guld, forgyldt og sølv. Vi forhandler øreringe, ørestikkere, hoops og creoler, earchains og earcuffs, så vi har helt sikkert noget, der passer til din stil. Fælles for hele udvalget af øreringe er, at det er dansk design i topklasse, høj kvalitet med 100% sterling sølv 925, ægte perler, porcelæn, sten og ædelsten. Vores sortiment af øreringe er ægte guld, sterling sølv eller guldbelagt sterlingsølv.

A-Hjorts altid opdateret sortiment af øreringe, ørestikkere og creoler gør, at det aldrig bliver kedeligt at handle smykker hos os. Hos A-Hjort kan du skabe din egen personlige stil ud fra vores store udvalg af designer øreringe. Du kan købe øreringe, som er hænge øreringe, runde øreringe, små øreringe og store øreringe. Derudover kan alle øreringe blandes på et utal af fede måder, så du får lige præcis det miks af øreringe, som du går og drømmer om. 

Hos A-Hjort sætter vi ære i at kunne forhandle et bredt udvalg af top smykkebrands fra Danmark. På den måde ved du, at et køb af øreringe hos os altid følger nutidens mode og tendenser. 
Du kan kombinere dine øreringe med vores øvrige udvalg af smykker så som halskæder, ringe, armbånd. Vi har eksempelvis lavet vores udkast til, hvordan man kan kombinere øreringe, halskæder, ringe, armbånd under smykkesæt. Vi håber det kan give dig inspiration til gå på jagt efter dit eget personlige look. 

Er dine næste øreringe sølv, forgyldt eller guld?

Øreringe er et uundværdigt smykke. Skal dine øreringe være i guld, forgyldt eller sølv, kan du altid købe dem online hos A-Hjort med vores lækre udvalg. Vores populære øreringe fra Jane Kønig, Maanesten, Stine A, Pernille Corydon, Enamel Copenhagen, Pico, Sistie, A-Hjort og Izabel Camille gør, at vi helt sikkert har øreringene i guld eller sølv til din smag. Øreringene er i sterling sølv, guldbelagt sterlingsølv 925 i højeste kvalitet, guldbelagt /forsølvet messing eller ægte massiv guld. Dette er altid angivet inde på produkt detaljesiden. Uanset om du er sølvpige eller guldpige, så er vi klar til at hjælpe dig. Du kan se vores udvalg af sølvsmykker her - samt udvalget af smykker i guld farve her

Du kan læse mere om sølvsmykker på vores blog: Er sølvsmykker det nye sort? 

Hvad er en earcuff? Hvad er en creol? Hvad er en ørekæde / earchain? 

En Earcuff er er små åbne creoler, som man sætter på sin ørekant, så en earcuff går ikke igennem øret.
Creoler / Hoops er ofte store runde øreringe som slutter til på begge sider af hullet i øret. Du kan også finde mange mindre creoler med en masse fine detaljer ved A-Hjort. 
Ørekæder / earchains er lange kædeøreringe hvor kæden enten går igennem dit hul i øret og hænger elegant ned på begge sider af hullet eller også er kæden sat på en fin ørering. 

Diamanter, krystaller og farvede zirkoner

Hvis du elsker øreringe med smukke zirkoner, diamanter eller krystaller, og i de skønneste farver, så har vi et hav af muligheder til dig. Hos A-Hjort elsker vi nemlig smykker med farvede zirkoner, sten eller krystaller. Det giver det smukkeste udtryk og vækker stor opmærksomhed. Du kan mikse dine smukke farvede øreringe til næsten alle slags øreringe. Hvis du elsker diamanter, forhandler vi også de smukkeste smykker med ægte diamanter - og til en virkelig god pris.

Køb sølv øreringe og guld øreringe online hos A-Hjort

Hos A-Hjort gør vi det nemt for dig at finde øreringe til din personlige stil. Det gør vi ved at håndplukke de flotteste designer smykker, som de danske brands har til en god pris. Vi sørger altid for at have de nyeste kollektioner af øreringe, så du altid er sikker på, at være med på moden. 

Hos A-Hjort er du sikker på at gøre en god handel, da fragtlabel er gratis og gaveindpakningen medfølger som et led i vores altid gode kundeservice. Har du spørgsmål til vores sortiment af øreringe, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er meget stolte af, at vi har 5 Stjerner på trustpilot. Køb dine øreringe online i dag, så sørger A-Hjort for lynhurtigt levering, så du kan få glæde af dine nye flotte øreringe hurtigst muligt. 

Du kan også se vores udvalg af smykker på tilbud og udsalg her → | Outlet hos A-Hjort