Træk

Jane Kønig

Produkttype

Farve

Materiale

Størrelser

Pris

118 produkter

Jane Kønig - Klassiske, rå og moderne smykker

Hvis du er til rå, tidsløse, elegante og finurlige smykker, der mødes i en perfekt kombination, så er du havnet det helt perfekte sted.

Jane Kønig er et dansk designmærke, der har en lang historie bag sig. Jane Kønig er uddannet beklædningsdesigner i 1986, og hun åbnede sin første butik i København i 1989, og vi er så heldige, at vi er online forhandlere af det fantastiske mærke, der består af eklektiske, legende, personlige og klassiske designs med finurlige twists. Jane Kønigs filosofi er at udfordre kvinder til at eksperimentere med deres looks.
Jane Kønig har for eksempel designet de personlige Reflection Letters og den ikoniske V-ring, som begge er klare favoritter.

Jane Kønigs kendetegn er, at det rå, feminine, klassiske og moderne mødes i en perfekt kombination, der giver dig mulighed for at sammensætte smykkerne, så de passer til dig og din stil. Du kan kombinere deres halskæder og armbånd med deres mange vedhæng, og sætte de flotte ringe og øreringe til.

Når man køber smykker fra Jane Kønig får man et klassisk, edgy og detaljeret dansk design, som man kan have glæde af mange år frem.

Jane Kønig smykkekollektioner

Jane Kønig, der selv designer smykkerne, designer med personlig lidenskab og inspiration - deres univers er legende og eklektisk, hvilket ender ud med designs, der er tidsløse og klassiske med twists.
Jane Kønig lancerer fire kollektioner om året; Spring Summer/SS, High Summer/HS, Autumn Winter/AW og Holiday Collection/HW, og vi udvælger de lækreste styler fra hver kollektion.

Jane Kønig smykker i gave

Smykker holder ofte på et kærligt minde, en særlig tid eller begivenhed, og derfor er det en perfekt gave til en mor, søster, mormor, veninde og datter. Når du giver et Jane Kønig smykke i gave, så får den heldige modtager et smykke af høj, dansk kvalitet, der passer til ethvert budget og enhver begivenhed. Din valentinesdate, kæreste eller mor kan for eksempel få et Reflections Letter i halskæde eller som armbånd, som et symbol på kærlighed. Skal du til konfirmation, er Jane Kønigs smykker en oplagt mulighed som gave til konfirmanderne eller som accessories til de smukke konfirmationskjoler.
Skal du til 18 års fødselsdag, studenterfest, kandidat-fejring eller noget helt fjerde, så er de mange muligheder ved Jane Kønig en oplagt mulighed. A-Hjort har altid gratis, lynhurtig levering, gratis, smuk gaveindpakning, og du kan tilmed vedlægge en personlige hilsen, hvis det ønskes. Vi er meget stolte af at sige, at vi har fem stjerner på Trustpilot.

Jane Kønigs materialer

Alle Jane Kønigs smykker er lavet af nikkelfrit sterling sølv 925, de forgyldte smykker er forgyldt med 18k guld. Alle perler og sten er ægte. Jane udvælger nøje materialerne, og vælger kun det bedste.

Jane Kønig er oplagt til at mixe og matche

Her hos A-Hjort kan vi slet ikke skjule vores begejstring for Jane Kønigs smykke-univers, der har helt fantastiske detaljerede, edgy, feminine og klassiske smykker, der kan bruges til det helt basic outfit eller til den helt store bytur.

Man kan kombinere vedhæng og kæder i uendeligt mange kombinationer, og dermed kan du opnå præcis det look, du er ude efter, og de forskellige styles harmonerer så elegant og godt med hinanden. Udskift dine vedhæng fra begivenheden til begivenhed og sæson til sæson - på den måde kan du udskifte dit udtryk i din stil på en økonomisk og bæredygtig måde.

Ønsker du at gøre en god handel? Så kig med i vores online outlet, hvor der kan være Jane Kønig og andre gode mærker på tilbud.