Træk

Smykker til julegave - hos A-Hjort finder du gaven

Smykker er fantastiske som julegave. Giv en personlig gave til den du holder af. Hos A-Hjort har vi et meget stort udvalg af de hotteste brands, f.eks. Jane Kønig, Pernille Corydon, Maanesten, Enamel Copenhagen, STINE A Jewelry og vores egen A-Hjort kollektion

Brand

Produkttype

Farve

Materiale

Størrelser

Pris

157 produkter

Gratis gaveindpakning og til/fra kort

Bemærk at der hos A-Hjort altid er gratis fragt OG gratis gaveindpakning. Nemlig: Under checkout kan du dele din indkøbskurv op i en eller flere gaver, og selv skrive indholdet til et kort vi vedlægger. Du kan også bare vælge et blankt kort og skrive selv. 

Det betyder altså at du kan klare hele gaveindkøbet på én gang og så blot afvente at du kort tid efter modtager alle gaverne parat til at overlevere som adventsgave eller placere under juletræet.

Julen 2021: Trendy smykker og A-Hjort's unikke smykkesæt

Herunder har vi samlet en række gode bud på trendy smykker der vil gøre sig godt i julen 2021. Især har vi i år fokus på de unikke gavesæt, hvor smykker fra forskellige brands er blevet sammensat i én samlet pakke. Og ja, når du køber sættene er der også en markant besparelse! Sættet kan gives samlet eller du kan vælge at splitte smykkerne op i flere separate pakker.

Sådan - lad julegaveindkøbet begynde!