Træk

Vejen er ikke let - men med passion, vilje og tro, hjælpes alle processer på vej til at skabe et univers i ENAMEL Copenhagen som jeg er stolt af.

- smykkedesigner Marie Rantzau

ENAMEL Copenhagen er en unik og enkel smykkeserie hvor strejfet af emalje altid er at finde. ENAMEL Copenhagen er bl.a. kendt for sin basiskollektion af farverige moderne emalje vedhæng, hvor du finder utallige kombinationsmuligheder. En verden af former og farver.

Marie Rantzaus tanke bag ENAMEL Copenhagen er nyfortolkninger af klassiske smykker, som oftest går hen og bliver et yndlingssmykke. ENAMEL Copenhagen er en smykkeserie i et enkelt design med et stærkt udtryk, og til overkommelige priser - uden at gå på kompromis med kvaliteten. Farvevalg og former er nøje sammensat, og følger altid modens farver, dog med en solid basiskollektion. Dette gør denne smykkeserie helt unik og tidløs, men er samtidig en smykkeserie der lever i nuet!

Enamel Copenhagen kollektion

ENAMEL Copenhagen er et unikt, dansk smykkebrand. Designer, Marie Rantzau, har tænkt farvede emaljer ind i smykker, der både følger nutidens trends og samtidig også får deres helt egen karakter og et unikt look. Hvert smykke er håndlavet. Emaljeprocessen er omfattende, krævende og et unikt håndarbejde. Emalje er et sjovt og spændende materiale at arbejde med.
Det kræver mange års erfaring at opnå en perfekt finish. Smykkerne produceres i Indien, Kina og Thailand på mindre værksteder, udvalgt af Marie selv. Marie har gennem flere år oparbejdet et venskabeligt og ikke mindst yderst professionelt samarbejde med værkstederne.

Enamel Copenhagen materialer og farver

Enamel Copenhagens smykker er lavet af sterling sølv 925. Smykkerne overholder de danske lovkrav om afgivelsen af nikkel, cadmium, bly og kviksølv. Enamel Copenhagen er registreret forhandler og importør af smykkedele i ædle metaller. I henhold til dansk lovgivning bliver hun derfor kontrolleret af ædelmetalkontrollen, der sikrer at varerne er ægte.

Enamel Copenhagens smykker fås i følgende materialer:

  • Sølv -sterling sølv 925 med en naturlig ikke behandlet overflade
  • Forgyldt -sterling sølv 925 forgyldt med 18 karat guld.

Derudover anvender Enamel Copenhagen smukke farverige emaljer i mange af deres designs.

Miks og match med Enamel Copenhagen

Miks gerne flere af de farverige Emalje armbånd for et unikt og super flot armbånd miks. Miks gerne det farvede emalje look med andre af vores danske smykkebrands. Miks halskæderne 2 eller 3 sammen i forskellige længder. Mulighederne er uendelige.