Træk

Enamel Copenhagen

Produkttype

Farve

Materiale

Størrelser

Pris

278 produkter

Det unikke ved Enamel Copenhagen 

ENAMEL Copenhagen er et unikt, dansk smykkebrand, hvor man kan finde de fineste og mest unikke emalje kugler på næsten alle Enamel Copanhagen smykkerne. Designer, Marie Rantzau, tænker farvede emaljer ind i smykker, der både følger nutidens trends og samtidig også får deres helt egen karakter og et unikt look. 

Det kræver mange års erfaring at opnå en perfekt finish på Enamel Copenhagen smykkerne, som roduceres i Indien, Kina og Thailand på mindre værksteder, udvalgt af Marie selv. Marie har gennem flere år oparbejdet et venskabeligt og ikke mindst yderst professionelt samarbejde med værkstederne, hvor hvert enkelt smykke er håndlavet. Emalje processen er omfattende, krævende og et unikt håndarbejde. Men emalje er et sjovt og spændende materiale at arbejde med. 

Vejen er ikke let - men med passion, vilje og tro, hjælpes alle processer på vej til at skabe et univers i ENAMEL Copenhagen som jeg er stolt af.

- smykkedesigner og indehaver Marie Rantzau

Enamel Copenhagens smykkekollektion

ENAMEL Copenhagen er en af Skandinaviens mest solgte smykkebrands, og enamel står for unikke og enkle smykkeserier, hvor strejfet af emalje altid er at finde. ENAMEL Copenhagen er bl.a. kendt for sin basiskollektion af farverige moderne emalje vedhæng, hvor du finder utallige kombinationsmuligheder. Enamel Copanhagen smykker kan kort sagt defineres som en verden af former, farver og kreativitet.

Marie Rantzaus tanke bag ENAMEL Copenhagen er nyfortolkninger af klassiske smykker, som oftest går hen og bliver et yndlingssmykke. ENAMEL Copenhagen er en smykkeserie i et enkelt design med et stærkt udtryk, og til overkommelige priser - uden at gå på kompromis med kvaliteten. Farvevalg og former er nøje sammensat, og følger altid modens farver, dog med en solid basis kollektion. Dette gør denne smykkeserie helt unik og tidløs, men er samtidig en smykkeserie der lever i nuet! Marie Rantzau fortæller, at hun hele tiden befinder sig i et "inspirations-mode", hvor hun tolker på den verden, vi alle lever i, og derefter visualisere det i hendes smykker. 

Hos A-Hjort forhandler vi Enamel Copenhagen smykker online med lynhurtig og gratis levering. Du kan derfor nemt købe Enamel Copenhagen smykker her og få dem leveret indenfor 1-5 hverdage. Vi er en online butik med hele Enamels sortiment af populære øreringe, ringe, armbånd, halskæder og vedhæng både fra Enamel Copenhagen Spring/Summer, Enamel Copenhagen High Summer, Enamel Copenhagen Autumn/Winter, Enamel Copenhagen Christmas.

Enamel Copenhagen materialer og farver

Enamel Copenhagens smykker er lavet af sterling sølv 925 og forgyldes også med 18 karat guld. Smykkerne overholder de danske lovkrav om afgivelsen af nikkel, cadmium, bly og kviksølv. Enamel Copenhagen er registreret forhandler og importør af smykkedele i ædle metaller. I henhold til dansk lovgivning bliver hun derfor kontrolleret af ædelmetalkontrollen, der sikrer at varerne er ægte.

Enamel Copenhagens smykker fås i følgende materialer:

  • Sølv -sterling sølv 925 med en naturlig, ikke behandlet overflade
  • Forgyldt -sterling sølv 925 forgyldt med 18 karat guld.
  • Derudover anvender Enamel Copenhagen smukke farverige emaljer i mange af deres designs.

Miks og match med Enamel Copenhagen

Enamel Copenhagens smykker er helt fantastiske at mikse med. De farverige detaljer og søde designs giver de bedste muligheder for at danne par med vores øvrige mærker. Særligt anbefaler vi at matche Enamel Copenhagen smykker med Pernille Corydon, Maanesten, STINE A Jewelry eller A-Hjorts eget mærke, da man her kan kombinere de lidt modige farver med enkelte og klassisk designede smykker.
Et andet bud vil være Jane Kønig, der er helt klassisk og spiller helt fantastisk sammen med de farverige smykker.

Vores favorit miks og match er Lola kollektionen med små farvede emalje kugler som fint kombineres med andre forgyldte eller sølv smykker. Prøv selv - mulighederne er uendelige!

Enamel Copenhagen smykker på tilbud? Køb de populære styles med en fordelagtig rabat! Se mere i vores online smykke outlet.