Træk

Vedhæng

Vedhæng og charms til halskæder, øreringe og armbånd er fantastiske, fordi de kan skabe lige den stil og det look, du ønsker. Miks dine helt egne favorit smykker og tilsæt et guld, forgyldt eller sølv vedhæng med en særlig betydning til din yndlings halskæde, ørering eller armbånd. Vi har et bredt udvalg af guld, sølv og forgyldte vedhæng og charms, som du helt sikkert vil kunne lide. Se alle de flotte vedhæng og charms fra STINE A Jewelry, Enamel Copenhagen, Jane Kønig, Izabel Camille, A-Hjort og Sistie herunder.

Brand

Produkttype

Farve

Materiale

Størrelser

Pris

128 produkter

Det flotteste udvalg af vedhæng og charms

A-Hjort har et bredt udvalg af danske smykkemærker som designer de fineste vedhæng og charms. Sortimentet er nøje udvalgt hos de hotteste smykke brands - du finder vedhæng og charms fra Jane Kønig, Stine A, Enamel Copenhagen, Izabel Camille, Sistie samt A-Hjorts eget smykkebrand. Vi elsker vedhæng og charms i både guld, forgyldt og sølv som kan være med til at skabe prikken over i’et på dit favorit outfit, uanset om du skal til fest eller på job. 

Inspiration til at vælge vedhæng og charms til dine halskæder, øreringe og armbånd

Køb et eller flere vedhæng og charms og udskift løbende i din halskæde, armbånd eller øreringe for at fornye smykkets udtryk og design nemt og bekvemt. På den måde kan du pifte glæden op i gamle smykker og få dem til at passe til dit outfit, uanset om det er til hverdag eller mere festlige lejligheder. 
Hos A-Hjort anbefaler vi at købe nogle søde og flotte vedhæng og charms samt kombinere dem med en klassisk ankerkæde. Det kan bare et eller andet - og derfor har vi selv designet en flot og tidsløs ankerkæde som kan findes under A-Hjort Halskæder. Man kan også købe vedhæng og charms og kombinere dem med øreringe og halskæder. Især Izabel Camille har lavet nogle fede øreringe, creoler og hoops, hvor du kan kombinere dem med flotte vedhæng i både sølv og forgyldt sterlingsølv. 

Vedhæng og charms er den perfekte gave og en personlig gaveidé

Hos A-Hjort kan du få de smukkeste bogstavs vedhæng til din halskæde, armbånd eller ankelkæde. Vi har også vedhæng formet som hjerter eller andre søde symboler og motiver. På den måde kan du forkæle dig selv eller en, du holder af, ved at give smykkerne et personligt touch med forbogstav eller dit yndlings symbol. Vedhæng fås også i forskellige farver, som nemt kan puste nyt liv i allerede eksisterende smykker - et vedhæng som gave til kvinder og piger vil altid være en fantastisk brugbar gave. Så hvis du er i tvivl om, hvad du skal give pigen, der har alt, så er et vedhæng en fremragende gaveidé!

Vedhæng i guld, vedhæng i sølv og vedhæng i forskellige farver

Uanset om du er sølv pige eller guld pige, så har vi et vedhæng til lige netop din garderobe! Hos A-Hjort finder du begge dele, og mulighederne er mange. Du kan eksempelvis også kombinere både guld og sølv smykker og lade din personlighed skinne igennem ud fra sammensætningen af smykkerne. Vedhæng og charms findes også med porcelæn eller med natursten i forskellige farver. Farvevalget kan give et ekstra pift til dit outfit og give en fornyet energi til netop den begivenhed, du står overfor.