Træk

Maanesten kreerer flotte smykker, som fremhæver de bedste sider hos enhver kvinde og samtidig giver hende et stilrent udtryk, som passer til tidens tendenser.

Bag brandet Maanesten finder vi smykkedesigneren Lotte Venø Callesen og hun har designet smykker i mere end 10 år, der alle har fundet en fast plads i modebilledet. Med Maanesten har hun skabt en stil, der former sig efter tidens farver og former og med et udtryk der kan bæres af enhver.

Maanestens smykker har et særligt udtryk. Smykkerne har en flot forarbejdning, der i særdeleshed sætter fokus på de særlige detaljer der findes i alle smykkerne. Her kan du se alle vores smykker fra Maanesten opdelt i kategorier. 

Lad din stil skinne igennem i dit valg af smykker

Pift dit outfit op med de smukkeste Maanestens smykker og lad din stil skinne igennem i dit valg af smykker. Om du er til sølv, guld eller perler, det klassiske look eller lidt mere iøjenfaldende og interessant look - der er noget for enhver smag. Maanesten er altid med på den nyeste mode, og følger mode og trends. De har dermed nøjagtig forstand på, hvad kvinderne eller pigerne vil have. Maanestens smykker indebærer enten et hav af fantastiske farver, smukke hvide perler, eller små, unikke detaljer og lækre grafiske snit. Miks gerne deres smukke øreringe med både deres super populære ringe eller halskæder for det perfekte look.

Smykker til alle aldre

Maanesten er i de sidste par år blevet et utrolig populært smykkebrand, som designer de smukkeste og lækreste smykker til alle kvindetyper og aldre. Alle smykker er super høj kvalitet. Et Maanestens smykke er ligeledes den perfekte gaveidé, enten til dig selv, din søster, mor eller din veninde. Maanestens egne designere bruger utrolig lang tid på hver kollektion og hvert smykke har de vildeste unikke detaljer. For hver sæson finder de inspiration nye steder som de designer udfra. Maanesten ønsker at gøre livet smukkere og hverdagen sjovere, og du finder derfor et stort udvalg af forskellige typer designs i kollektionerne. Der er kræset for unikke detaljer i alle deres smykker, så uanset om du er på udkig efter et par simple creoler i forgyldt sølv, et par blomsterørestikker med fine små detaljer eller en ring i et finurligt og edgy design, kan du finde det hos Maanesten. Maanesten har skabt en stil og et design, der følger tidens ånd og giver den enkelte kvinde mulighed for at bære det på en let og naturlig måde. Alle smykkerne har et unikt udtryk, og Maanesten har formået at balancere nutidens trends på en elegant og yndefuld måde i alle deres smykker.

Kvalitetssmykker til en fornuftig pris

Maanesten tilbyder de lækreste kvalitetssmykker til en fornuftig pris, hvor alle kan være med. Maanesten så dagens lys tilbage i 2005, hvor smykkedesigner Lotte Venø Callesen lancerede hendes første smykkekollektion. Kendetegnene for Maanesten smykker er en blanding af det tidløse og samtidig svævende og drømmende etnisk inspirerede look. Da smykkedesigner Lotte Venø Callesen for mere end 14 år siden begyndte at skabe unikke smykker, var det primære formål at skabe nutidige og moderne kvalitetssmykker til lavere priser, hvor alle kan være med. Alle kvinder skal have mulighed for at købe de nyeste smykketrends, og det er de sikret med skønne smykker fra Maanesten. Maanesten får produceret deres smykker i en indisk by, hvor de har deres egne sølv- og guldsmede. Netop gennem deres kombination af design og håndværk, bliver det muligt at tilbyde en høj kvalitet til en god pris. Hos A-Hjort er udvalget det absolut største, og mulighederne er mange. Der er dermed stor sandsynlighed for, at du finder et smykker, der netop passer til dig. Vi har altid gratis fragt og gaveindpakning og rådgiver dig også meget gerne både pr. email og telefon hvis du er i tvivl om noget. Køb dit næste Maanesten smykke ved A-Hjort så er du sikker på et godt køb.

Maanesten kollektion

Maanesten laver 4 årlige kollektioner, men de fleste af deres smykker varer sæson efter sæson og bliver kun smukkere med tiden. Maanesten designer alle deres smykker i Danmark og forarbejdelsen foregår i den indiske by Jaipur, hvor de har deres egne sølv- og guldsmede. Det er den kombination af design og håndværk, som gør det muligt for Maanesten at tilbyde høj kvalitet til en rigtig god pris.

Maanesten materialer og farver

Maanesten smykker er lavet af sterling sølv 925. Smykkerne overholder de danske lovkrav om afgivelsen af nikkel, cadmium, bly og kviksølv. Maanesten er registreret forhandler og importør af smykkedele i ædle metaller. I henhold til dansk lovgivning bliver hun derfor kontrolleret af ædelmetalkontrollen, der sikrer at varerne er ægte.

Maanesten Copenhagens smykker fås i følgende materialer:

  • Sølv -sterling sølv 925 med en naturlig ikke behandlet overflade
  • Forgyldt -sterling sølv 925 forgyldt med 18 karat guld.

Derudover anvender Maanesten mange halvædelstene i mange af deres designs.

Miks og match med Maanesten

Miks gerne mange af de forskellige mere cool og rå smykker fra Maanesten med deres feminine styles. Det er i selve mikset af Maanesten smykkerne at det helt fantastiske og unikke udtryk virkelig kommer til sin ret. Vi elsker også at mikse deres cool chunky ringe og halskæder med 2-3 af deres fine, tynde armbånd for et lækkert look.