Træk

Gratis fragt og gaveindpakning ᛫ 30 dages returret ᛫ Lynhurtig levering ᛫ Femstjernet kundeservice

Produkttype

Farve

Størrelser

Maanesten smykker

Materiale

Pris

    0,00 kr.

    0,00 kr.

Side 1 af 8
48 af 343 Produkter

Lad din stil skinne igennem i dit valg af smykker

Pift dit outfit op med de smukkeste Maanestens smykker og lad din stil skinne igennem i dit valg af smykker. Om du er til sølv, guld eller perler, det klassiske look eller lidt mere iøjenfaldende og interessant look - der er noget for enhver smag. Maanesten er altid med på den nyeste mode, og følger mode og trends. De har dermed nøjagtig forstand på, hvad kvinderne eller pigerne vil have. Maanestens smykker indebærer enten et hav af fantastiske farver, smukke hvide perler, eller små, unikke detaljer og lækre grafiske snit. Miks gerne deres smukke øreringe med både deres super populære ringe eller halskæder for det perfekte look.

Smykker til alle aldre

Maanesten er i de sidste par år blevet et utrolig populært smykkebrand, som designer de smukkeste og lækreste smykker til alle kvindetyper og aldre. Alle smykker er super høj k Et Maanestens smykke er ligeledes den perfekte gaveidé, enten til dig selv, din søster, mor eller din veninde. Maanestens egne designere bruger utrolig lang tid på hver kollektion og hvert smykke har de vildeste unikke detaljer. For hver sæson finder de inspiration nye steder som de designer udfra. Maanesten ønsker at gøre livet smukkere og hverdagen sjovere, og du finder derfor et stort udvalg af forskellige typer designs i kollektionerne. Der er kræset for unikke detaljer i alle deres smykker, så uanset om du er på udkig efter et par simple creoler i forgyldt sølv, et par blomsterørestikker med fine små detaljer eller en ring i et finurligt og edgy design, kan du finde det hos Maanesten. Maanesten har skabt en stil og et design, der følger tidens ånd og giver den enkelte kvinde mulighed for at bære det på en let og naturlig måde. Alle smykkerne har et unikt udtryk, og Maanesten har formået at balancere nutidens trends på en elegant og yndefuld måde i alle deres smykker.

Kvalitetssmykker til en fornuftig pris

Maanesten tilbyder de lækreste kvalitetssmykker til en fornuftig pris, hvor alle kan være med. Maanesten så dagens lys tilbage i 2005, hvor smykkedesigner Lotte Venø Callesen lancerede hendes første smykkekollektion. Kendetegnene for Maanesten smykker er en blanding af det tidløse og samtidig svævende og drømmende etnisk inspirerede look. Da smykkedesigner Lotte Venø Callesen for mere end 14 år siden begyndte at skabe unikke smykker, var det primære formål at skabe nutidige og moderne kvalitetssmykker til lavere priser, hvor alle kan være med. Alle kvinder skal have mulighed for at købe de nyeste smykketrends, og det er de sikret med skønne smykker fra Maanesten. Maanesten får produceret deres smykker i en indisk by, hvor de har deres egne sølv- og guldsmede. Netop gennem deres kombination af design og håndværk, bliver det muligt at tilbyde en høj kvalitet til en god pris. Hos A-Hjort er udvalget det absolut største, og mulighederne er mange. Der er dermed stor sandsynlighed for, at du finder et smykker, der netop passer til dig. Vi har altid gratis fragt og gaveindpakning og rådgiver dig også meget gerne både pr. email og telefon hvis du er i tvivl om noget. Køb dit næste Maanesten smykke ved A-Hjort så er du sikker på et godt køb.