Træk

Accessories

Hos A-Hjort finder du de smukkeste hår accessories i de helt rigtige farver og designs. Nedenfor ser du et stort udvalg af hårspænder, hårklemmer, hårelastikker, scrunchies og hårklips fra de lækreste smykkebrands Maanesten, Pico, Pernille Corydon. Find din favorit hair-accessory her! 

Brand

Produkttype

Farve

Materiale

Størrelser

Pris

48 produkter

Stort udvalg af lækre hår accessories

Hos A-Hjort forhandler vi de lækreste hår accessories i de fineste farver. Vores udvalg er stort, og vi forhandler både hårspænder, hårbøjler, hårklemmer, hårelastikker og scrunchies. Vores brede udvalg af håraccessories består både af enkle og klassiske designs samt nogle med flotte farver og fine detaljer. Uanset om man er til blomster, striber, eller fine hvide perler, så er A-Hjort det perfekte sted at købe hår accessories. Vi har noget til enhver smag. Du kan let pifte dit outfit op ved at tilføje et sødt hårspænde eller en fin hårelastik. Vi har et særligt bredt og lækkert udvalg af smukke accessories fra design mærkerne Maanesten, Pico og Pernille Corydon.

Hår accessories til kvinder - skab din egen søde, personlige stil

Om du er pige eller kvinde, så er hår accessories kommet for at blive. Hårklemmer, Hårspænder eller Hårelastikker er den perfekte måde at give dit look lidt ekstra personlighed og charme. Det giver et flot ekstra tvist at bære et smukt perlespænde, en fin blomstret hårklemme, eller en smuk hårbøjle med perler. Hos A-Hjort har vi et stort udvalg, og vi forhandler alle typer af hår accessories til både hverdag og fest. Uanset om du har kort eller langt hår, glat eller krøllet hår - så giver hår accessories noget ekstra til din frisure. For at fuldende dit look kan du nemt kombinere hair accesories med fine øreringe, halskæder, armbånd, fingerringe og vedhæng.

Hårspændet, Hårklemmen og hårelastikken er kommet for at blive

Ovenstående Hair Accessories gjorde sit helt store indtog på modescenen i 90’erne. Det er bestemt en trend som er kommet for at blive. A-Hjorts udvalg af Hair Accesories har stort fokus på kvalitet, moderne design og et legende udtryk. Vi elsker hår accessories uanset om det skal kombineres med yndlings sommerkjolen på en solskinsdag eller favorit sweateren på de grå regnvejrsdage.