Træk

Gratis fragt og gaveindpakning ᛫ 30 dages returret ᛫ Lynhurtig levering ᛫ Femstjernet kundeservice

Accessories

A-Hjort forhandler de smukkeste hår accessories i de helt rigtige farver og designs. Nedenfor finder du et stort udvalg af bl.a. hårspænder, hårklemmer og hårelastikker. Er du også på jagt efter smykker der går godt til, så se hele vores smykkeudvalg.

Brand

Produkttype

Farve

Materiale

Størrelser

Pris

    0,00 kr.

    0,00 kr.

65 produkter

Stort udvalg af lækre accessories

Hos A-Hjort forhandler vi de lækreste håraccessories i de flotteste farver. Vores udvalg er stort, og vi forhandler både hårspænder, hårbøjler, hårklemmer og hårelastikker. Alle vores håraccessories har de smukkeste farver, og det flotteste design med fine detaljer. Om man er til blomster, striber, eller fine hvide perler. Vi har noget til enhver. Du kan på den måde let pifte dit outfit op med en sød hårbøjle eller et fint hårspænde. Vi har et særligt stort og lækkert udvalg af smukke accessories både fra Pico, Maanesten og Plissé.

Tilføj dit look lidt ekstra

Det er SÅ in og moderne at bære lækre håraccessories. Det er den fedeste måde at tilføje sit look lidt ekstra. Det gør så meget ved dit look at bære enten et smukt perlespænde, en fin blomstret hårklemme, eller en stor, smuk hårbøjle med perler. Hos A-Hjort har vi et stort udvalg, og vi forhandler alle typer af håraccessories til både fest og hverdag. Det pifter enhvers frisure op, uanset om du har kort eller langt hår, glat eller krøllet hår. Find eksempelvis et fint smykke der går godt til, og se hele vores store smykkeudvalg her.

Smukke makeup- og computertasker

Hos A-Hjort forhandler vi et stort udvalg af de lækreste accessories. Og hos os kan du også få meget andet end håraccessories. Vi forhandler nemlig både computertasker, punge og smukke makup-tasker. Det er lavet i det fineste materialer - enten i et skønt kviltet materiale, med en masse charmerende og detaljerigt blomsterprint, eller punge i silke og velour materialer. Hvis du elsker accessories kan du bl.a. se vores udvalg af Maanestens accesstories her, og Pico accessories her.