Træk

Pernille Corydon

Produkttype

Farve

Materiale

Størrelser

Pris

643 produkter

Hele udvalget - fuld kollektion

A-Hjort har hele udvalget af Pernille Corydon smykker og er altid opdateret med de nyeste kollektioner, der rammer modebranchen. Pernille Corydons smykker er kendetegnet ved deres skandinaviske enkelhed og geometriske former. De dansk designede smykker er stilrene, feminine og tidløse. Udvalget fra Pernille Corydon er meget bredt og indeholder helt sikkert et unikt smykke til dig. Køb Pernille Corydon online hos os med hurtig og gratis fragt, således du kan modtage dit smykke direkte hjemme ved dig eller i en butik i nærheden.

Pernille Corydons historie i smykkerne

Pernille Corydon fortæller: Jeg ser nye muligheder og spændende former, hvor end jeg befinder mig. Trangen til at skabe har altid været en del af mig. Jeg finder min inspiration og begejstring i blandt andet arkitektur, møbler, mode, naturen – og i mennesker.

I mange af Pernille Corydons smykker ligger der en unik historie bag. I hendes "Times Gone By" kollektion, er "Edith", "Ellen" og "Elinor" smykkerne inspireret af vintage-smykker. Smykkerne er opkaldt efter Pernilles bedstemødre. Smykkerne er lavet som en hyldest til den tidligere generation og de øjeblikke vi ønsker at mindes. 

Pernille Corydon tror på at fortælle historier i smykkerne, så når du bærer smykker fra Pernille Corydon, bærer du små minder til at bevare og huske. Disse små betydninger og historier til smykker, er noget der gør et bestemt smykke til noget helt enestående og unikt.

Pernille Corydon smykkerne kan med fordel mikses sammen med dine egne arvestykker fra dine bedstemødre og på den måde har man altid en lille hyggelig og minderig historie at fortælle.

Pernille Corydon smykker til hverdag og fest

Smykker fra Pernille Corydon kan bruges både til hverdag og fest. Vi anbefaler man med fordel kan mikse flere af hendes mere festlige øreringe med nogle af hendes enkle halskæder. Til det mere festlige lag, er det perfekt med fx store hoops eller lange øreringe med en fin perle til at gøre dit look lidt mere eksklusivt og interessant. Hvorimod små ørestikkere er perfekte til hverdagen. Man kan med fordel også mikse store øreringe med små klassiske ørestikkere, da det giver et smukt og unikt look.
 
Pernille Corydons smykker passer til enhvers smag - De er klassiske, stilrene, tidsløse og helt unikke. Hos A-Hjort fører vi hele udvalget af Pernille Corydon smykker, og har altid de nyeste kollektioner. Udvalget er derfor bredt, og mulighederne er mange - på den måde kan du netop skabe dit helt eget og unikke look. 

Find dit næste Pernille Corydon smykke hos os uanset om du ønsker øreringe, fingerringe, armbånd, halskæder, ankelkæder eller accessories

Pernille Corydons uendelige smykkeunivers

Pernille Corydons smykkeunivers er uendeligt. Pernille Corydon formår at skabe et bredt sortiment af tidsløse og stilrene smykker, som vækker opmærksomhed hos alle aldre. I alle hendes mange kollektioner formår hun at udtrykke forskellige tendenser og stilarter. Hendes kollektioner er inspireret af naturen, mennesker og steder rundt om i verden. Alle Pernille Corydons smykker er oplagte til både fødselsdagsgave, konfirmationsgaver, Morsdagsgave, Valentinsgave, Julegave til hende som du holder af. Eller til en lille forkælelsesgave til dig selv eller en veninde. 

Derudover ligger alle hendes smykker til en god pris og kvaliteten på smykkerne er eminent. Ved at købe Pernille Corydon er man derfor altid sikker på, at man har et moderigtigt og kvalitetssmykke, som holder mange år ud i fremtiden. 

Pernille Corydons kollektion

Pernille Corydon lancerer hvert år fire forskellige kollektioner. En Spring/summer, High Summer, Autumn/Winter og High Winter. Hver enkelt af disse kollektioner er inspireret af alle aspekter i livet, arkitektur og i naturen. Pernille Corydon tager ofte billeder af arkitektoniske linjer, naturskønne snapshots eller simpelthen bare de aktuelle modetrends, der går forbi – hvorend i verden hun er.

Derefter bliver de næsten øjeblikkeligt til små skitser på papir, som bliver brugt i den næste Pernille Corydon kollektion. Både Bangkok, Berlin, New York og København har en særlig plads i Pernille Corydons hjerte med deres særlige dynamik og velbevarede sjæle.Naturen spiller også en central rolle i hendes designs, hvor du blandt andet finder bestsellere som Daylight, Afterglow, Lagoon og mange andre styles.

Pernille Corydons materialer og farver

Pernille Corydons smykker er lavet af sterling sølv 925. Smykkerne overholder de danske lovkrav om afgivelsen af nikkel, cadmium, bly og kviksølv. Pernille Corydon er registreret forhandler og importør af smykkedele i ædle metaller. I henhold til dansk lovgivning bliver hun derfor kontrolleret af ædelmetalkontrollen, der sikrer at varerne er ægte.

Pernille Corydons smykker fås i følgende materialer:

  • Sølv -sterling sølv 925 med en naturlig ikke behandlet overflade
  • Forgyldt -sterling sølv 925 forgyldt med 18 karat guld
  • Oxyderet -sterling sølv 925 der oxideres og dermed får en flot rustik og mørkere overflade
  • Rhodineret sølv -sterling sølv 925 der lakeres på og får en mørkere sort/grå overflade

Alle mørk-nuancerede ringe er formørket med rhodinering. Alle mørk-nuancerede halskæder, armbånd og øreringe er oxyderet for det mørke og rustikke look. Derudover anvender hun diamanter og ædelstene i hendes smykker.

Miks og match med Pernille Corydon

Noget af det vi synes gør Pernille Corydons smykker til noget helt særligt, er muligheden for at mikse og matche helt frit indenfor både materiale, former og kollektioner. Der er ingen regler eller grænser for ens egen kreativitet!

Vi er blandt andet vilde med at blande Pernille Corydons smykker med f.eks. Maanesten, STINE A Jewelry, Enamel Copenhagen og Carré. Alt efter om man går efter det enkle, det rå eller det romantiske look – så kan man mikse Pernille Corydons smykker på en måde, så det passer netop dit look.

Miks gerne dine forgyldte fingerringe med dine sølv øreringe og fingerringe – og også gerne korte og lange halskæder med forskellige former. Se eventuelt flere billeder på vores instagram, hvis du mangler inspiration. 

Vil du købe Pernille Corydon på tilbud? Så er der masser af rabat at hente i vores Online Outlet