Træk

A-Hjort

Produkttype

Farve

Materiale

Størrelser

Pris

100 produkter

Vores egne smykker

Her kan du som det eneste sted købe A-Hjort's egne dansk designede smykker. A-Hjort's unikke smykker er designet af A-Hjort ejeren Anne Hjort Lund selv. Smykkerne er designet og inspireret af forskellige begivenheder gennem Anne’s liv. En stor del af A-Hjorts smykker symboliserer små fortællinger, hvor særligt hendes børn spiller hovedrollerne. Smykkerne er i høj kvalitet sterling sølv 925 eller med 1 micron 24 ct. forgyldning ovenpå Sterlingsølv 925. Se mere i A-Hjort kollektionen herunder - måske er der en fortælling, som passer til dig?

A-Hjort kollektion

Da Anne designede den første A-Hjort style, hendes Anton armbånd, var hun meget optaget af en måde, man kunne minde sig selv om at være god ved sig selv og passe på sig selv i en travl og hektisk hverdag.
En sen aften støder hun for første gang på ordet CHI, som betyder livsenergi og som strømmer igennem alt: din krop, sjæl, ånd og alt i universet. - og herfra kom designet lige så stille frem. At armbåndet netop kom til at hedde Anton er heller ikke tilfældigt. Anne's yngste søn hedder nemlig Anton og har været rigtig meget igennem i sine 3 første leveår - herunder brok, eksem, mælkeallergi og børnegigt. For Anne er han symbolet på livsenergi - han er et livstykke med den største gåpåmod og livsglæde, som dagligt minder hende om, hvor skrøbeligt livet kan være, og at man skal huske at leve i nuet og med kærligheden tæt omkring sig.

Anne har herefter udvidet sit populære Anton armbånd til en helt lille smykkekollektion. 
"Anton armbåndet vil for mig altid stå som noget ganske særligt - det var starten på mit eget design eventyr og symbolet på den største kærlighed der findes - nemlig kærligheden til ens børn."
Andreas er navnet på Annes ældste søn og ligesom Andreas er Antons storebror er Andreas smykkerne også "storebror" til Anton smykkerne. Det er nemlig samme design men i en tre dobbelt så stor udgave.

I 2019 kunne A-Hjort lancere Forårs/sommer kollektionen med titlen "Alma - størst af alt er kærligheden". Med den nyeste Alma-kollektion har Anne forsøgt at fortælle en historie om, hvad der er sket i hendes og A-Hjort's liv efterfølgende. "Min datter Alma kom til verden i Januar 2019 og har derfor været min største inspiration for SS19 kollektionen."
- Designer Anne Hjort Lund

Klassiske og moderne smykker fra A-Hjort

Når du køber smykker fra A-Hjorts eget brand, får du det mere raffinerede og klassiske smykke. Gå på opdagelse i A-Hjorts smykkeskrin her på siden, og vælg dine yndlings klassikere. Vores klassiske smykker er fremstillet ved hjælp af nøje udvalgte materialer i højeste kvalitet, hvor du får "value for money". Vi mener hos A-hjort, at klassiske smykker er et must have til alle kvindernes smykkesamling. A-Hjort forhandler selv vores egne øreringe, armbånd, halskæder, ringe og meget mere. Uanset hvad du leder efter, kan du altid finde et tidsløst og klassisk smykke fra A-Hjorts katalog, som nemt kan bruges enten alene eller sammen med andre smykker. 

Hos A-Hjort har vi hele tiden haft blikket fast rettet mod et fælles mål. Vi fokuserer på at lave klassiske og tidsløse smykker, som kan blandes med andre super moderne smykke brands, som vi forhandler. Gå på opdagelse i vores online smykkekatalog, og vi vil præsentere dig for smykker, som man vil have på hver evig eneste dag.

A-Hjort materialer og farver

A-Hjort's smykker er lavet af sterling sølv 925. Smykkerne overholder de danske lovkrav om afgivelsen af nikkel, cadmium, bly og kviksølv. A-Hjort er registreret forhandler og importør af smykkedele i ædle metaller. I henhold til dansk lovgivning bliver vi derfor kontrolleret af ædelmetalkontrollen, der sikrer at varerne er ægte. Bemærk vores smykker vil altid være stemplet AHJ samt 925 for ægthed.

A-Hjort's smykker fås i følgende materialer:

  • Sølv -sterling sølv 925
  • Forgyldt -sterling sølv 925 forgyldt med 24 karat guld
  • Rosa forgyldt -sterling sølv 925 med et fint lag af guld blandet med kobber
  • Derudover anvender A-Hjort smukke zirkoner i mange af vores designs.

Miks og match med A-Hjort smykker

A-Hjort smykker er fantastiske enten til at stå alene - eller til at matche med andre smykker. Hos A-Hjort elsker vi simpelthen at matche smykker og forskellige smykkemærker sammen. Du kan skabe de lækreste udtryk, hvis du for eksempel vælger et smykke fra Maanesten, STINE A Jewelry, Enamel Copenhagen, Jane Kønig eller Pernille Corydon og kombinerer det med en tidsløs klassiker fra A-Hjort. På den måde kan du skabe dit eget unikke og personlige look til en god pris.

Hvis du er på jagt efter en gave og ønsker en lille ekstra ting, så er et A-Hjort smykke et perfekt bud. Kombiner eksempelvis en gave fra Sistie, Izabel Camille eller et Pico smykke med A-Hjorts smykke for at fuldende gaven til modtageren. Du kan kombinere A-Hjort smykker med lige akurat det brand, du ønsker. Se mere i oversigten over de forskellige populære smykkebrands, som A-Hjort forhandler her

Hos A-Hjort er du sikker på, at finde et smykke, som kan give glæde i mange år fremadrettet, hvis du passer godt på det. Både kvalitetsmæssigt men i særdeleshed også moderigtigt. Se hvordan vi har sammensat A-Hjort smykker med favorit best-sellers fra de andre populære brands fra vores webshop her → A-Hjort smykkesæt.