Træk

Her kan du som det eneste sted købe A-Hjort's egne danskdesignede smykker. A-Hjort's unikke smykker er designet af A-Hjort ejeren Anne Hjort Lund selv. Smykkerne er i høj kvalitet sterling sølv 925 eller med 1 micron 24 ct. forgyldning ovenpå Sterling sølv 925.

A-Hjort kollektion

Da Anne designede den første A-Hjort style - hendes Anton armbånd var hun meget optaget af en måde, man kunne minde sig selv om at være god ved sig selv og passe på sig selv i en travl og hektisk hverdag.

En sen aften støder hun for første gang på ordet CHI, som betyder livsenergi og som strømmer igennem alt: din krop, sjæl, ånd og alt i universet. - og herfra kom designet ligeså stille frem. At armbåndet netop kom til at hedde Anton er heller ikke tilfældigt. Anne's yngste søn hedder nemlig Anton og har gået rigtig meget igennem i sine 3 første leveår - herunder brok, eksem, mælkeallergi og har også børnegigt. For Anne er han symbolet på livsenergi - han er et livstykke med det største gåpåmod og livsglæde som dagligt minder hende om hvor skrøbeligt livet kan være og at man skal huske at leve i nuet og med kærligheden tæt omkring sig.

Anne har herefter udvidet sit populære Anton armbånd til en helt lille smykkekollektion. Andreas er navnet på Annes ældste søn og ligesom Andreas er Antons storebror er Andreas smykkerne også "storebror" til Anton smykkerne. Det er nemlig samme design men i en tredobbelt så stor udgave.

Derudover er den nye Forårs/sommer kollektion 2019 "Alma - størst af alt er kærligheden" også kommet til efterfølgende.

"Anton armbåndet vil altid stå for mig som noget ganske særligt - det var starten på mit eget design eventyr og symbolet på den største kærlighed der findes - nemlig kærligheden til ens børn.
Med den nye kollektion her har jeg forsøgt at ville fortælle en historie om hvad der så er sket i mit og A-Hjort's liv siden hen. Min datter Alma kom til verden i Januar 2019 og har derfor været min største inspiration for SS19 kollektionen."

- Designer Anne Hjort Lund

A-Hjort materialer og farver

A-Hjort's smykker er lavet af sterling sølv 925. Smykkerne overholder de danske lovkrav om afgivelsen af nikkel, cadmium, bly og kviksølv. A-Hjort er registreret forhandler og importør af smykkedele i ædle metaller. I henhold til dansk lovgivning bliver vi derfor kontrolleret af ædelmetalkontrollen, der sikrer at varerne er ægte. Bemærk vores smykker vil altid være stemplet AHJ samt 925 for ægthed.

A-Hjort's smykker fås i følgende materialer:

  • Sølv -sterling sølv 925
  • Forgyldt -sterling sølv 925 forgyldt med 24 karat guld
  • Rosa forgyldt -sterling sølv 925 med et fint lag af guld blandet med kobber

Derudover anvender A-Hjort smukke zirkoner i mange af vores designs.

Miks og match med A-Hjort

Miks gerne alle A-Hjort's smykker på kryds og tværs feks. Anne armbånd mikset med Andreas armbåndet. Eller miks vores brand med andre danske smykke brands fra websitet for dit helt eget look.