Træk

Izabel Camille

Produkttype

Farve

Materiale

Størrelser

Pris

275 produkter

Izabel Camille - Et feminint og ekstravagant smykkemærke

Er du til dansk design med elegance, nordisk enkelhed og høj kvalitet? Så er du landet det helt rigtige sted! A-Hjort er online forhandler af Izabel Camille smykker, som blev grundlagt i 2008 af Ann Ulrich og Kamille Vibekke Østergaard. Kamille håndtegner alle sine designs i hendes lille sketchbog, som hun har med sig overalt. Hun har blandt andet tegnet deres fuldstændig fantastiske bestseller Everyday øreringene, som i årene efter - og stadig er - Izabel Camilles absolut ikoniske og unikke kendetegn.

Izabel Camille er moderne fashion smykker med et strejf af romantik, feminisme og natur. De bruger ægte ædelstene i deres designs såsom forskellig farvede Quartz, Chalcedony, Moonstone, Onyx og mange flere. Kendetegnet ved Izabel Camille er også, at man her har mulighed for at skabe sine helt egne unikke smykke looks ved at mikse en eller flere af deres halskæder, armbånd eller øreringe med de mange forskellige smukke vedhæng. Izabel Camille laver blandt andet de flotteste fingerringe, som nemt kan stå alene i deres feminine og elegante udtryk. Ringene kan du naturligvis også sagtens mikse med andre ringe - skab selv din egen personlige stil.

Når man køber smykker fra Izabel Camille får man et tidløst og smukt dansk design, som man kan have glæde af mange år frem.

Izabel Camille smykkekollektion

Designeren bag Izabel Camille, Kamille Vibekke Østergaard, skaber sine flotte designs ud fra tre hovedtræk; Glam, romantik eller minimalisme. Herfra udbygger hun to gange årligt på disse tre hovedgrupper med nye designs i en Spring/Summer kollektion og i en Autumn/Winter kollektion. Ved A-Hjort har vi altid ALLE Izabel Camille's smykker - og vi er altid først med de nyeste styles og kollektioner!

Izabel Camille materialer og farver

Izabel Camille smykker er lavet af sterling sølv 925. Smykkerne overholder de danske lovkrav om afgivelsen af nikkel, cadmium, bly og kviksølv. Izabel Camille er registreret forhandler og importør af smykkedele i ædle metaller. I henhold til dansk lovgivning bliver hun derfor kontrolleret af ædelmetalkontrollen, der sikrer at varerne er ægte.

Izabel Camilles smykker fås i følgende materialer:

  • Sølv -sterling sølv 925 med en naturlig ikke behandlet overflade
  • Forgyldt -sterling sølv 925 forgyldt med 18 karat guld
  • Rosa forgyldt -sterling sølv 925 med et fint lag af guld blandet med kobber
  • Rhodineret sølv -sterling sølv 925 der lakeres på og får en mørkere sort/grå overflade

Ved Izabel Camille har de valgt virkelig at gøre noget for at deres forgyldning på ringene ikke slides af. Derfor har de valgt at belægge dem med 3 MICRON forgyldning ekstra, som gør ringene utrolig slidstærke. Bemærk derfor at deres forgyldte ringe som regel er lidt højere prissat end deres sølv ringe. Der skal dog ikke herske tvivl om, at kvaliteten er de ekstra penge værd, for du får en ring, der holder sæson efter sæson.

Izabel Camille anvender kun ægte ædelsten i deres designs såsom forskellig farvede Quartz, Chalcedony, Moonstone, Onyx og mange flere.

Miks og match med Izabel Camille

Hos A-Hjort er vi helt tossede med Izabel Camille’s feminine og lækre designs. Vi elsker alle design klassikerne lige fra Attitude-serien, Everyday-serien, Primadonna Serien samt Miss Pearl-serien, da de alle kan bruges uanset, om der er hverdag eller fest på agendaen.

Ved Izabel Camille kan man blandt andet mikse øreringe og halskæder præcis som man vil, da designet er så enkelt og flot, at det nemt harmonerer med øvrige smykke styles. Du kan med fordel mikse de vedhæng du ønsker til dine basis Izabel Camille øreringe eller halskæder. Køb for eksempel et par flotte basis øreringe; Attitude eller Everyday og miks dem med forskellige vedhæng sæson efter sæson. På den måde kan du på en økonomisk, bæredygtig og stilet måde hele tiden skifte udtrykket på dine øreringe. Samme øvelse kan man naturligvis gøre ved at købe en basis halskæde, hvor man hver sæson kan skifte til et nyt flot Izabel Camille Vedhæng.

Jane Kønig's halskæder og ringe passer også helt vildt godt til!

Ønsker du at gøre en god handel? Så kig med i vores online outlet, hvor der kan være Izabel Camille og andre gode mærker på tilbud.