Træk

Dansk design med elegance, nordisk enkelhed og høj kvalitet Izabel Camille smykker blev grundlagt i 2008 af Ann Ulrich og Kamille Vibekke Østergaard. Kamille håndtegner alle sine designs i hendes lille sketchbog, som hun har med sig overalt. Hun har blandt andet tegnet deres fuldstændig fantastiske bestseller Everyday øreringene, som i årerne efter - og stadig er - Izabel Camilles absolut ikoniske og unikke kendemærke.

Izabel Camille er moderne fashion smykker med et stref af romantik, feminisme og natur. De bruger masser af ægte ædelstene i deres designs såsom forskellig farvede Quartz, Chalcedony, Moonstone, Onyx og flere. Kendetegnet ved Izabel Camille er også, at man her har mulighed for at skabe sine helt egne unikke smykke looks ved at mikse en eller flere af deres halskæder eller øreringe med de mange forskellige smukke vedhæng.

Når man køber smykker fra Izabel Camille får man et tidsløst og smukt dansk design, som man kan have glæde af mange år frem.

Izabel Camille kollektion

Designeren bag Izabel Camille, Kamille Vibekke Østergaard skaber sine designs udfra 3 hovedtræk; Glam, romantisk eller minimalistisk. Herfra udbygger hun 2 gange årligt på disse 3 hovedgrupper med nye designs i en Spring/Summer kollektion og i en Autumn/Winter kollektion.
Ved A-Hjort har vi altid ALLE Izabel Camille's smykker - og vi er altid først med de nyeste styles!

Izabel Camille materialer og farver

Izabel Camilles smykker er lavet af sterling sølv 925. Smykkerne overholder de danske lovkrav om afgivelsen af nikkel, cadmium, bly og kviksølv. Izabel Camille er registreret forhandler og importør af smykkedele i ædle metaller. I henhold til dansk lovgivning bliver hun derfor kontrolleret af ædelmetalkontrollen, der sikrer at varerne er ægte.

Izabel Camilles smykker fås i følgende materialer:

  • Sølv -sterling sølv 925 med en naturlig ikke behandlet overflade
  • Forgyldt -sterling sølv 925 forgyldt med 18 karat guld
  • Rosa forgyldt -sterling sølv 925 med et fint lag af guld blandet med kobber
  • Rhodineret sølv -sterling sølv 925 der lakeres på og får en mørkere sort/grå overflade

Ved Izabel Camille har de valgt at virkelig gøre noget for at deres forgyldning på ringene ikke slides af. Derfor har de valgt at belægge dem med 3 MICRON forgyldning ekstra, som gør ringene utrolig slidstærke.
Bemærk derfor at deres forgyldte ringe er dyrere end deres sølv ringe. Men kvaliteten er de ekstra penge værd for du har en ring der holder sæson efter sæson.

Izabel Camille anvender kun ægte ædelstene i deres designs såsom forskellig farvede Quartz, Chalcedony, Moonstone, Onyx og flere.

Miks og match med Izabel Camille

Ved Izabel Camille handler det netop om at mikse sine øreringe og halskæder præcis som man vil.
Du mikser de vedhæng du ønsker til dine basis Izabel Camille øreringe eller halskæder. Forny vedhæng efter årstiden og du vil med få midler altid kunne skabe nye lækre smykkelooks.