Træk

Maanesten øreringe

På denne side finder du kun smukke, nytænkende og moderne øreringe fra det trendsættende brand Maanesten. Maanesten er et dansk brand, der kender til alle de nyeste tendenser på markedet og fremstiller skønne smykker til gode priser, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Øreringene fra Maanesten er helt fantastiske og nytænkende i deres design og udtryk. Vi er vilde med deres blanding af lækre creoler, cool statement pieces og de feminine øreringe, der findes i udvalget.

Øreringe til fest og hverdag

Noget af det bedste ved Maanestens smykker er, at de kan bruges til alt - både fest og hverdag. Hos Maanesten kan du både finde små, fine og simple blomster- eller zirkonørestikkere, eller store, lange øreringe med farvet sten eller ferskvandsperler. For at skave det ultimative perfekte look til enten fest eller hverdag, kan du vælge at kombinere en smuk, iøjefaldende øreringe, der har en masse power. Dertil kan du tilføje en af Maanestens mange fine ørestikkere eller små creoler til dit andet øreringshul. Det giver det lækreste og smukkeste look! Du kan også skabe et lækkert øreringsmix ved at mixe med nogle af vores andre smykkebrands, eksempelvis med Enamel Copenhagen øreringe eller Pico øreringe.

Kræset for detaljen

Hos Maanesten bliver der kræset for detaljen. Alle Maanestens fantastiske smykker har de smukkeste former, overflader og detaljer. De har en enorm sans for detaljen på det enkelte smykke. Hvert eneste smykke har nemlig et helt unikt design, som er med til at give kvinderne/pigerne et sofistikeret udtryk. Hver eneste overflade og form har enten en hammerslået overflade eller en unik snoet form, og er fyldt med de smukkeste detaljer. Du får aldrig et kedeligt look med øreringe fra Maanesten, da alle øreringene er fyldt med power og wow-factor.

Udtryk din personlige stil med Maanesten

Du kan let udtrykke din personlige stil igennem smykker fra Maanesten. Om du er til simple øreringe, ferskvandsperler, farverige øreringe, store og lange øreringe med glitrende zirkoner - Der er noget til enhver smag og stil. Maanestens smykker er særlig kendt for sine hammerslået tekstur og bølgede forme, som tilføjer et smukt orientalsk og organisk udtryk. Øreringe fra Maanesten kan bæres af alle, og giver dig muligheden for at bære dem på en let og naturlig måde. Alle de smukke øreringe fra Maanesten er det fineste supplement til dit smykkeskrin. Mix gerne dine Maanestens øreringe med øreringe fra Pernille Corydon, eller Pico øreringe, hvilket også er en måde, du kan udtrykke din personlige stil på. Vil du tilføje ekstra smykker til dine øreringe, så kan du også finde Maanesten Ringe eller Maanesten Armbånd. Se hele udvalget her af smykker fra Maanesten.