Træk

Sistie

Produkttype

Farve

Materiale

Størrelser

Pris

255 produkter

Nyt smykkebrand - Velkommen til Sistie

Smukke, cool og unikke smykker hvor kreativitet er nøgleordet - byd velkommen til det helt nye mærke Sistie! Det nye smykkebrand Sistie vil engagere unge kvinder i et socialt og kreativt fællesskab, og de vil have dig med om bord i fremtidens kreative univers, hvor unge kvinder sætter dagsordenen.

“Vores tanke er, at integrere dig i dialog om kreativitet, karrierevalg, udfordringer, drømme, mål og tabuer. Generelt i og om dét at være ung i dag”, lyder det fra Kamille Carolina Østergaard, som er stifter af Sistie.

Indehaver Kamille Carolina Østergaard stiftede i 2008 det anerkendte smykkebrand Izabel Camille. På mindre end 10 år har hun høstet international succes og skabt en solid forretning, som nu økonomisk tillader at hun kan realisere endnu en mærkesag - Sistie.

Sistie designer nye smykker løbende, og følger ikke den traditionelle struktur indenfor smykkeverdenen, med 2-4 kollektioner årligt. Designs kommer i et flow, og afspejler det, der rører på sig lige nu i modebranchen. Sistie er dit brandunivers, hvor du får lov til at udtrykke dig i et kreativt miljø sammen med andre! Alle unge er inviteret til at deltage, uanset baggrund og kultur - Så længe du er vild med smykker og det de gør for dig! Alle smykkerne kan købes her ved A-Hjort og vi er super stolte over at være en del af dette spændende projekt.

Design collabs med Sistie smykker

Sistie har ofte i forbindelse med deres smykkekollektioner indgået et samarbejde med forskellige kreative og populære ildsjæle. I sortimentet finder du blandt andet collabs med seje unge kvinder, som begår sig som influencers, youtubere, bloggere eller på anden vis er kreative på de sociale medier. Du finder blandt andet unge kvinder som; Melissa Bentsen, Anna Briand, Olivia Dahl, Silke Kristensen og andre seje personligheder. 
Hos A-Hjort finder du alle de lækre collabs og smykke kategorier online! Uanset om du er på udkig efter Sistie Øreringe, Sistie fingerringe, Sistie Armbånd, Sistie halskæder, Sistie ankelkæder eller Sistie vedhæng, så kan vi hjælpe dig! Husk at vi altid har gratis fragt og hurtig levering. 

Vil du være designer på deres næste kollektion?

Sistie smykkerne skaber rammerne for et kreativt miljø, hvor unge piger har muligheden for at være gæstedesignere. De samarbejder med influencers, skuespillere, musikere, sportsstjerner - med andre ord, unge kvinder der har visioner, mål og ambitioner.
Sistie er de unges smykker. Sistie fundamentet bygger ikke på gængse forretningsstrategier, men på at skabe et aktivt fællesskab. Et fællesskab hvor kreativitet og passion tager form og skaber fremtiden. Intet er stationært, alt er i bevægelse! Et humanitært projekt, som viser fremtidens mangfoldighed blandt menneskelige strømninger. Du kan være med i deres fællesskab og univers. De afholder designdage, fotodage og designkonkurrencer, som er tilgængelige for alle. Du kan uploade personlige billeder, youtube film, eller deltage i interviews og debatindlæg, der er åbne og ærlige. Deltag – og få italesat de udfordringer og drømme du har.

“Jeg er ovenud lykkelig for at få lov til at være med i dette spændende projekt. Fællesskabet betyder alt, og det giver mig en vis form for ro, at der findes forståelse for os unge – og vi får taletid uden at blive dømt på, hvad vi siger. Vi er jo ikke på en deroute – vi er bare nysgerrige på livet og afprøver derfor nye tanker.” - Sophie, praktikant hos Sistie.

“Med udgangspunkt i mit smykkebrand Izabel Camille, har mit ønske været at skabe et søster brand til unge kvinder, derfor navnet Sistie. Unge kvinder har et hav af drømme og problematikker, og de skal finde et kreativt fællesskab, hvor de kan bruge sig selv. Hvor de kan drømme og være lige præcis som de er. Derfor har vi valgt at give unge muligheden for at være medskabere i vores univers – hvor alt kan ske - I dag skal der nemlig være et højere formål for at ramme rigtigt!” - Kamille Carolina Østergaard, stifter hos Sistie.

Kigger du efter Sistie smykker på tilbud? Så kan du se mere i vores online outlet lige her!