Træk

Maanesten armbånd

De fineste armbånd med lækre detaljer og super høj kvalitet fra Maanesten! Maanesten armbånd er fyldt med lækre detaljer og flotte farver. Miks dem gerne sammen - eller miks dem med andre af dine favorit brands. På denne måde kan du skabe dit helt eget cool eller feminine look, hvor armbåndene komplimenterer hinanden på bedste vis! Kendetegnet for Maanesten er deres super skarpe priser og en meget høj kvalitet, og det kan du selvfølgelig også forvente af smykkerne på denne side.

Maanesten

Produkttype

Farve

Materiale

Størrelser

Pris

55 produkter

Perler i alle farver

Hvis du elsker perler, så er Maanestens fine armbånd noget for dig. Maanesten laver de smukkeste armbånd med perler i mange farver. De laver eksempelvis det fineste mix af både rød granat, grøn onyx, pink opal og ferskvandsperler. For at fuldende dit smukke perle-look, laver Maanesten både øreringe og halskæder med det fineste perlemix i smukke farver. Hvis du er heldig, kan du måske også finde en matchende perlehalskæde til dit fine perlearmbånd. For mere inspiration, kan du selvfølgelig også altid se vores store udvalg af armbånd lige her.

Chunky, fint og feminint

Maanesten er fantastisk til at lave et smukt og unikt design. De formår at kombinere et chunky udtryk med et fint og feminint look. Mange af armbåndene har en chunky kæde og er fyldt med forskellige, fine og feminine vedhæng. De forskellige vedhæng på armbåndene giver et utrolig fedt udtryk. Maanesten kombinerer bl.a. et chunky charm-armbånd med hammerslåede overflader, glitrende sten og smukke og elegante vedhæng med forskellige motiver, som eksempelvis kunne være inspireret af havets mangfoldighed. Med Maanestens armbånd kan du let mikse på kryds og tværs med hinanden, se også Maanesten accessories her.

Hammerslået overflader

Maanesten laver de fineste smykker med en banket eller hammerslået overfalde. Mange af armbåndene har mange detaljerige amuletter med forskellige teksture, enten bølgede mønter eller antikke motiver. Det giver det fineste orientalske og organiske udtryk. Deres unikke og detaljerige udtryk i smykkerne kan være med til at skabe personlighed i din samling af smykker. Hvis du vil finde mere inspiration, kan du altid tjekke vores Instagram her og Youtube, hvor vi løbende lægger nye smukke smykkebilleder op.

Se i øvrigt alle Maanestenssmykker her.