Træk

Maanesten accessories

Lækre, farverige og unikke blomster print styles! Maanesten laver de smukkeste farverige og blomster mønstrede hår accesories. Det er så in og moderne at tilføje sit look lige det ekstra med lækre unikke accessories. De fine hår elastikker og hår klemmer er et musthave, og vi har et kæmpe udvalg af de lækreste farve - og mønster varianter.

Maanesten

Produkttype

Farve

Materiale

Størrelser

Pris

29 produkter

Skab et fint sommerlook med dine hår-accessories

Du kan nu skabe det fineste sommerlook med de forskellige hår-accessories fra Maanesten. Maanesten har allerede fået stor succes med alle deres nye accessories. De laver bl.a. de fineste hårklemmer med et smukt og detaljeret blomstermotiv, som tilføjer et strejf af sommerminder til dit look. Derudover kan du også få de sødeste scrunchies i de fineste lyse sommerfarver. Du kan med fordel også mixe dine hår-accessories fra Maanesten med andre smukke og elegante, f.eks. accessories fra Pico. For at skabe et lækkert sommerlook med dine smukke hår-accessories, kan du tilføje en smuk ring fra Maanesten.

Eventyrlige og glitrende accessories

Hos Maanesten finder du de fineste accessories - de er eventyrlige, og fyldt med glitrende detaljer. Mange af hårklemmerne er fyldt med smukke rhinsten i forskellige farver, eller fine blomster i forskellige størrelser. Du kan bl.a. også købe smukke hårelastikker, som er inspireret af skyerne på himlen, og som også giver et eventyrligt look. De mange hår-accessories giver dig muligheden for at skabe et anderledes, men gennemtænkt look. De er derudover også perfekte til at pifte frisuren op. Alle Maanestens hårspænder er håndlavede og hver enkelt detalje er sirligt placeret af dygtige håndværkere. Der findes så mange smukke accessories, som kan være en ekstra lille tilføjelse til dit outfit.