A-Hjorts sociale medier

Ved A-Hjort går vi meget op i at skabe et spændende og unikt smykke univers, hvor man kan inspirere og forkæle sin feminine side. Vi vil komme med vores bud på mix og match og vise dig, at man kan kombinere mange forskellige smykker fra flere forskellige dygtige og lækre danske smykke brands. Det er bare med at komme i gang! 

Instagram og Facebook kan du finde smuk smykke inspiration stort set dagligt. Vi tager selv billeder med smykkerne på, og vi kommer med forslag til smykke-looks til årets ekstra festlige dage, som for eksempelvis fødselsdage, juledage og sommerdage, men også til de almindelige hverdage som skal piftes lidt ekstra op. Vi laver også GIVEAWAYS som man kan deltage i, så skynd dig at hoppe ind og vær en del af vores univers. 

Du kan også finde os på Pinterest, hvor vi deler øjeblikke og tanker i en stor smykkeverden, hvor du virkelig kan finde inspiration og komme dybere ind i et magisk smykkeunivers. 

Vi håber virkelig, du vil følge os på både Facebook, Instagram og Pinterest - og del meget gerne dine A-Hjort smykke billeder på Instagram med et @ahjort eller #ahjort.