Træk

Maanesten halskæder

Smukke super cool og feminine halskæder fra det danske brand Maanesten! De absolut lækreste halskæder fra Maanesten finder du ved A-Hjort – vi sørger for altid at have de nyeste og mest populære produkter fra kollektionerne, da vi elsker deres designs og de meget imødekommende priser! Vi har udvalgt deres super cool statement pieces som holder sæson efter sæson i høj kvalitet og med et unikt og tidløst design, så du kan bruge dine nye smykker langt ud i fremtiden. Er du ikke kun vild med vores Maanesten halskæder, så kan du også se alle vores Maanesten smykker her!

Maanesten

Produkttype

Farve

Materiale

Størrelser

Pris

65 produkter

Organisk og orientalsk udtryk

Mange af Maanestens halskæder har ofte et meget organisk og orientalsk udtryk. Specielt mange af kædernes vedhæng har de smukkeste organiske overflader, som danner et utrolig betagende motiv. Vedhængene er enten udsmykket med smukke farverige zirkoner, eller et unikt og detaljeret blomstermotiv. De mange smukke vedhæng på kæderne er alt fra fine ferskvandsperler og glitrende sten til vedhæng, der er inspireret af havets mangfoldighed. Mix gerne de smukke halskæder med et par matchende øreringe, eller armbånd fra Maanesten.

Lækre korte og lange kæder

Maanesten er fantastisk til at lave de fineste korte kæder på 41-45 cm, som sidder tæt på halsen, som en choker, og giver et overdådigt og lukseriøst look. Kæderne kan enten bæres alene, eller styles med andre fine kæder, eksempelvis fra A-Hjort, eller Enamel Copenhagen. For at skabe et lækkert look, kan du med fordel sammensætte de korte, delikate kæder med nogle af de lidt længere kæder fra Maanesten. Mange af kæderne har enten en utrolig smuk, tynd, snoet kæde, hvor nogle af de andre halskæder har en mere chunky kæde, som også giver et utrolig cool look.

Statement-halskæder fra Maanesten

Maanesten laver nogle af de smukkeste og fedeste statement-halskæder, som både kan bæres alene, eller sættes sammen med andre mere enkle kæder. De mange smukke statement-halskæder fra Maanesten kan være med til at fremhæve din enestående personlighed i dit smykkevalg. Mange af halskæderne har en granuleret tekstur, som er inspireret af havbundens overfalde. Halskæderne er både chunky, men samtidig utrolig elegante og feminine. Det er den fineste kombination, som Maanesten altid formår at ramme perfekt. Så hvis du er på udkig efter en lækker halskæde, der vækker opmærksomhed, så er Maanesten det oplagte valg til at finde den perfekte statement-halskæde. Du kan også finde et fint armbånd fra Maanesten, som passer til din nye smukke statement-halskæde.