Træk

Jane Kønig øreringe

Wow - er du også HELT vild med Jane Kønigs øreringe, som vi er her ved A-Hjort?
Øreringene er simpelthen så smukke, detaljerede og samtidig klassiske, så de kan bruges i mange år og af alle aldre.
Har du for eksempel set det søde, finurlige Row Pearl What Stud, der har form som et spørgsmålstegn, den så søde og feminine Souvenir Hoop, den klassiske og fine Bead Twist Earring eller den elegante Small Shell?

BEMÆRK, at øreringe fra Jane Kønig sælges enkeltvist, og det gør det bare endnu nemmere at pifte dit outfit op på en unik måde, dag efter dag!

De rå og anderledes øreringe fra Jane Kønig

Jane Kønigs fantastiske sortiment af øreringe kan både beskrives som elegante, tidsløse, moderne, rå, edgy og cool. Du kan blandt andet finde twisted hoops og de iøjenfaldende Shell øreringe, der allesammen kan pifte det mest simple outfit op til noget ekstraordinært.
Der findes blandt andet smykker med klassiske og elegante ferskvandsperler, creoler i mange afskygninger og mange studs i forskellige former, der altsammen ligger op til at du kan skabe lige præcis din personlige stil. Lad dig inspirere at Jane Kønigs detaljerige øreringe nedenfor. Kombiner øreringene med andre Jane Kønigs smykker, vores andre halskæder, armbånd, vedhæng og ringe.

Jane Kønigs øreringe fås i sterling sølv 925 og forgyldt sterling sølv 925, forgyldt med 18 karat guld.

Sammensæt selv dit unikke look med Jane Kønig smykker

Som nævnt ovenfor, sælges øreringe fra Jane Kønig pr. styk, og så er det da oplagt at skabe dit eget unikke look, ved at sammensætte flere forskellige øreringe. Jane Kønig afspejler power, legende lethed og det klassiske, der altsammen kan føres sammen i et helt unikt smykkelook, hvor du kan bruge øreringene enkeltvist eller som par.

Jane Kønig er et suverænt smykkemærke at mikse med andre smykkemærker. Hvis vi særligt skal udpege et mærke som særligt passer godt sammen med Jane Kønig, så foreslår vi Enamel Copenhagen og Stine A Jewelry.

Jane Kønig smykker hos A-Hjort

Vi er vildt stolte af og glade for at være forhandlere af det det danske smykkebrand Jane Kønig her hos A-Hjort, og vi håber, at I er lige så glade for det som os. Vi er nemlig helt vilde med de detaljefyldte smykker, der er nøje udtænkt af Jane. Vi har udvalgt de mest fantastiske Øreringe, Halskæder, Armbånd, Vedhæng og Ringe, som du kan finde hos A-Hjort.

Vidste du, at vi har gratis fragt og indpakning? Vi sender pakker alle hverdage, så du er sikker på, at du med lynets hast får dine smukke smykker - selvfølgelig pakket smukt ind, hvis du ønsker det. Har du spørgsmål er du selvfølgelig velkommen til at kontakte vores kundeservice, som altid er sød og behjælpelig.