Træk

Enamel Copenhagen øreringe

Smukke og unikke øreringe med et strejf af farverige emaljer. Enamel Copenhagen producerer både enkle ørestikkere og store farverige statement øreringe. Fælles for dem alle er, at de er super trendy og nemt kan mikses med andre lækre smykkemærker. Enamel Copenhagen laver de fineste ørestikkere, øreringe og ørekæder i høj kvalitet med et twist af en farvering emalje eller flotte detaljer. 

Enamel Copenhagen

Produkttype

Farve

Materiale

Størrelser

Pris

149 produkter

Øreringe fra Enamel Copenhagen i alle former og størrelser

Enamel Copenhagen øreringe har et legende og flot design med de mest finurlige og kreative designs. Man kan være helt sikker på at finde smykker til ørerne, om det så er små fine ørestikkere, kæde øreringe med smukke perler, klassiske hoops eller creoler med små sten. Hos A-Hjort forhandler vi fuldt sortiment af Enamel så du nemt kan finde de øreringe i sølv eller guld, som du leder efter. 

Med øreringe fra Enamel Copenhagen, kan du være helt sikker på at kunne skabe et smukt ørering miks. De fleste af Enamel Copenhagens creoler og hoops findes nemlig i flere forskellige størrelser, så der er lidt til enhver smag. Uanset om du er til de helt små og fine hoops, som kredser tæt om øreflippen eller om du er mere til store hoops, der pynter flot i ansigtet - så er du kommet til det rette sted.

Kvinder med forskellige præferencer

Enamel Copenhagen har tilpasset sig, at vi kvinder har forskellige ønsker når det kommer til guld eller sølv. (Er du guldpige eller sølv pige, så kan du se mere inspiration ved at trykke på de to links) Derfor har Enamel Copenhagen tage de absolut bedst sælgende styles og produceret en sølv variant tilsvarende den forgyldte. Det betyder, at uanset om du er til sølv eller guld, så har Enamel et smykke som passer til dig i høj kvalitet. 

De smukkeste emalje detaljer på ørestikker, øreringe, creoler og ørekæder

Noget af det der går igen hos alle smykkerne fra ENAMEL er de smukke emalje designs. På langt de fleste øreringe fra Enamel Copenhagen lige så finder du smukke emalje designs på armbånd fra Enamel Copenhagen samt halskæder fra Enamel Copenhagen. De fine emalje kugler giver ethvert outfit et helt unikt touch. Kendetegnet med et strejf af farverig emalje på Enamel smykker gør det nemt for dig at sammensætte forskellige smykker fra alle Enamel Copenhagen kollektioner, men de kan også nemt mikses med de øvrige populære designer mærker som smykker fra Maanesten, Pico, Sistie, Carré eller A-Hjort op. 

Hvis du vil finde Enamel Copenhagen øreringe på tilbud, kan du tage et kig på vores online outlet, hvor du kan være heldig at finde et par med rabat.