Træk

Pernille Corydon ringe

Pernille Corydons mange ringe indebærer mange unikke og enestående detaljer. Hver og en ring har forskellige geometriske forme og forskellige udtryk. Om ringen er tynd, snoet eller stor og markant, så er ringen fyldt med de smukkeste detaljer. Hver ring er helt unik og speciel, så det kan være svært at vælge en favorit. Som fordel kan man derfor blande ringene på kryds og tværs, for at give et helt unikt look. Kombinér også gerne de fine detaljeret ringe med nogle af de smukke armbånd fra Pernille Corydon.

Kombinér dine Pernille Corydon ringe på kryds og tværs

Pernille Corydons ringe er utrolig lette at kombinere på kryds og tværs, og lige som du gerne vil have det. På de seneste år er det blevet meget poplulært at have ringe på næsten alle fingre, også lillefingeren og tommelfingeren. Med Pernille Corydons ringe har du rig mulighed for at sammensætte mange forskellige ringe, eftersom hun har et stort udvalg af både simple, små ringe og markante, store ringe. Man kan også sagtens sammensætte Pernille Corydon ringe med andre smykkebrands såsom ringe fra Maanesten og Carré. Hos A-Hjort elsker vi nemlig at kombinere forskellige fingerringe, for at give et unikt look til dine fingre. Hvis du vil have mere inspiration til at sammensætte Corydons ringe på kryds og tværs, kan du finde mere inspiration på vores Facebook og vores Instagram, hvor vi har en masse smykkebilleder af forskellige mix.

Pernille Corydon ringe til alle fingerstørrelser

En af de gode egenskaber ved Pernille Corydon ringe er, at der er ringe til alle fingerstørrelser. Mange af Corydon ringene er justerbare, hvilket vil sige, at du selv kan justere ringens størrelse, så den kan passe perfekt til netop din finger. Den justerbare funktion bruges også til at du kan veksle mellem, hvilken finger du vil have ringen på. Det vil sige, at når du køber en justerbar ring fra Pernille Corydon til eksempelvis din ringfinger, kan du faktisk også bruge den til din langefinger. Hvis ringen ikke er justerbar, laver hun heldigvis ringe i mange størrelser, helt fra str. 50-57. Og hos A-Hjort har vi alle størrelser. Vil du se mere til universet fra Pernille Corydon, så vil vi også anbefale, at du tager et kig forbi de smukke øreringe fra Pernille Corydon, der kan pifte ethvert outfit op. Det samme gælder for de tidløse Pernille Corydon smykkesæt, der kan give dig et komplet look. Hvis du bare er helt forelsket i Pernille Corydons designs, helt som os hos A-Hjort, så tag et kig på hele udvalget af Pernille Corydon Smykker.