Træk

Pernille Corydon øreringe

Du kan let pifte dit outfit op med Pernille Corydon smykker. Pernille Corydon laver utrolig mange fantastiske øreringe, såsom creoler, hoops og ørestikkere i både små og større modeller. For at pifte dit outfit op, kan man eksempelvis mixe nogle af de mange fine store hoops eller creoler med en lækker sweater - det giver et rigtig lækkert look. Der er Pernille Corydon øreringe for enhver smag - de mange øreringe er både enkle og diskrete, men også interessante og markante. Alle Pernille Corydon øreringe kan også let mikses med andre brands. Eksempelvis kan hendes øreringe kombineres med det populære brand Maanesten, som er et smykkebrand som stilmæssigt passer godt til Pernilles Corydon smykker.

Pernille Corydon

Produkttype

Farve

Materiale

Størrelser

Pris

259 produkter

Tidsløse øreringe fra Pernille Corydon

Noget af det bedste ved Pernille Corydons smykker og særligt hendes øreringe, er at de er tidsløse. Man kan have dem i flere år, og de går aldrig af mode. Pernille Corydon er fantastisk dygtig til at følge moden og kende tidens trends. I hendes forskellige smykkekollektioner formår hun at skabe forskellige stilarter. Hun blander gerne det feminine, yndefulde, unikke med det rå og rustikke. Generelt er Pernille Corydon kendt for at have tidsløse og stilrene smykker, så det er også let at mixe hendes øreringe, med nogle af hendes smukke halskæder, armbånd eller ringe.

Inspiration fra hele verden

Pernille Corydon får sin inspiration fra hele verden. Hun udforsker nye byer og mødet med nye mennesker, og hun elsker at se verden fra et nyt og anderledes perspektiv. I hendes nyere kollektioner har hun fået stor inspiration fra de lande og byer hun har besøgt, bl.a. New York, London, Bangkok, Singapore, Barcelona, Dublin og mange andre steder. Det kommer tydeligt til udtryk i hendes mange smukke øreringe, hvor hun blander den skandinaviske enkelthed med unikke detaljer, former og overflader. Pernille Corydon laver klassiske øreringe, men med et twist af de mange detaljer og former inspireret af andre kulturer. Se også hele kollektionen med alle de yndefulde smykker fra Pernille Corydon. Man kan få Pernille Corydon øreringe, creoler og ørestikkere i både små og større modeller.