Træk

Kollektioner - Smykke nyheder hos A-Hjort

Smykker er det perfekte accessory, når du vil udtrykke din personlighed og unikke stil. Hos A-Hjort har vi de perfekte smykker til dig, uanset hvem du er, og hvilket look du går efter. Vi får hele tiden nye og tidssvarende designer smykker hos A-Hjort, så du kan finde de smykker, der passer bedst til dig. Gå på opdagelse i de nyeste kollektions nyheder, og find inspiration til dit næste smykke herunder.

Kollektioner på tværs af brands

A-Hjort er et slaraffenland, når det kommer til smykker. Du finder kollektioner fra de hotteste danske smykke brands hos os. Vi sørger for at have de nyeste kollektioner fra modebranchen klar på vores webshop, så du hurtigst muligt kan få glæde af dem. Vores brede udvalg af brands gør, at vi har et stort sortiment af forskellige typer designs i kollektionerne. Vi ønsker at gøre hverdagen smukkere og sjovere, når vi rammer årets fire forskellige årstider. Om det er hyggelige vinter stunder foran pejsen eller de lune sommeraftener på stranden så er vi altid Up-To-Date på de nyeste smykke kollektioner. Mulighederne er mange og hos A-Hjort hjælper vi dig med at skabe dit helt eget unikke og personlige look.

A-Hjort har smykkemærker som Maanesten, Pernille Corydon, Enamel Copenhagen, Izabel Camille, SistiePico - og flere!

Find din personlige stil blandt alle nyhederne!

Følelsen af at have kvalitets designer smykker på, kan give en enorm glæde og følelsen af velvære. Hos A-Hjort har du mulighed for at finde alle de lækreste nyheder hos alle de populære danske smykke brands, således du nemt kan sammensætte og udtrykke din egen unikke og personlige stil. Vores udvalg af lækre brands skaber rammerne om de nyeste trends på markedet, hvor du kan mixe og matche præcist til dit behov. Om det skal være klassiske smykker eller mere trendy smykker, står dig frit for. Find inspiration og udforsk din egen personlige stil på A-Hjorts webshop. 

Når du handler på A-Hjorts webshop, sørger vi altid for at give dig den bedste købsoplevelse. Vi har altid de nyeste smykke kollektioner fra de populære brands, som vi forhandler. Vi sørger tilmed for, at du kan shoppe smykke nyhederne samme dag som de lanceres. Følg os derfor på Instagram, Facebook eller tilmelde dig vores nyhedsbrev, så sørger vi for, at du får besked så snart de nye smykke kollektioner kommer på markedet.

De fire årstider i smykkebranchen

Hvert år udkommer der fire forskellige kollektioner tilsvarende de fire årstider som året byder på. Hos A-Hjort er vi altid opdateret og klar med de nye kollektioner af smykker samme dag, som vores smykkebrands lancere dem. Herunder kan du finde et overblik over de fire årstider.

Forår- Sommer kollektionen | Spring - Summer

Kalenderårets første smykkekollektion hedder Forår-sommer. Det er en kollektion som altid har en helt særlig ånd. Vi glæder os alle til at bladene og foråret spirer i luften og vi går lysere tider i møde. Denne årstid giver motivation, velvære og en blomstrende trang til at turde drømme. Foråret er ofte forbundet med Morsdag, Konfirmationer, Studentergilder og andre unikke oplevelser som skal skabes. Du vil derfor i denne kategori finde smukke forår- sommer smykker som får dig til at drømme og hige efter skønne oplevelser i naturen med sociale begivenheder, frisk luft, sol og glade dage. 

Se alle Forår / Sommer nyhederne lige her!