Træk

Enamel Copenhagen armbånd

Armbånd med farverige emaljer og unikke designs! Enamel Copenhagen armbånd har de fineste detaljer og udstråler romantiske og feminine undertoner. Find dit nye favorit armbånd online hos os uanset om du er til guld eller sølv! A-Hjort forhandler alle Enamel Copenhagens armbånd med gratis fragt. 

Enamel Copenhagen

Produkttype

Farve

Materiale

Størrelser

Pris

53 produkter

Farverige emalje kugler på Enamel-armbånd

Alle armbånd fra Enamel Copenhagen er afsluttet med en enamel detalje i form af en farverig enamel kugle. På den måde har alle Enamel armbånd noget til fælles og kan sammensættes på kryds og tværs. 

Enamel Copenhagen armbånd med personlighed og elegance

Det er tydeligt, at fokuset i de forskellige armbånd design fra ENAMEL ligger i det simple håndværk, så dit armbånd både kan bruges til hverdag og fest. Man skal ikke undervurdere hvad et smukt guldarmbånd med en ferskvandsperle eller klare pastelfarver kan gøre ved ens outfit. Armbånd kan hjælpe med at fuldende dit smykke look med personlighed og elegance, og du kan helt sikkert finde et armbånd fra Enamel copenhagen, der matcher din unikke stil. 

Livslange armbånd

Hvis du falder for et Enamel-armbånd, kan vi garantere dig at du på mange måder får et armbånd, der kan bæres livet igennem. For det første sikrer Enamel Copenhagen høj kvalitet i både de farver og former når de skaber i deres smykker. Det er også værd at anerkende de tidsløse designs der aldrig vil forlade modebilledet. Dette gælder både Enamel Copenhagen armbånd, Enamel Copenhagen øreringe, Enamel Copenhagen ringe, Enamel Copenhagen halskæder og Enamel Copenhagen vedhæng

Inspiration til dit smykke look

Du kan med fordel klikke dig ind på A-Hjort Instagram eller Facebook, hvis du mangler inspiration til at udtrykke dig med de lækreste armbånd mix. A-Hjort uploader jævnligt billeder af armbånd mix, hvor vi kommer med vores bud på, hvordan du bedst kan mikse og matche armbånd fra forskellige populære danske smykkemærker.

Find Enamel Copenhagen armbånd på tilbud ved at tage et kig på A-Hjorts smykke outlet. Måske du finder dit nye favorit smykke til en fordelagtig pris?