Træk

Pico øreringe

Pico Copenhagen øreringe er helt og aldeles perfekte til dig, der elsker farver og kreative smykkedesigns. Uanset om du går efter en skinnende ørering, en ørestik med farverige sten, eller en twisted creol ørering. Øreringe fra PICO er karakteriseret med tidsløse og unikke designs, som skaber rammen for et drømmeland af smykker til overkommelige priser. 

De helt unikke Pico Copenhagen øreringe

A-Hjort har et helt unikt udvalg af de bedste og mest karakteristiske øreringe fra Pico. Øreringene fra PICO er nøje udvalgt, og derfor kan vi også garantere dig, at vores Pico Copenhagen øreringe er smykker, vi selv elsker at bære og mikse med de andre danske smykkedesignere og smykker fra deres forskellige kollektioner

Et hav af smukke creol øreringe

Der findes et hav af kreative, bemærkelsesværdige og enestående creol øreringe fra PICO. En creol eller en hoop ørering er en ørering, der har en rund form. Det lyder umiddelbart som et meget simpelt design, men Pico formår at lave helt fantastiske styles indenfor creoler, og man kan finde både store creoler, små creoler, tynde og tykke creoler. Der findes også creoler med sten i flere farver, kreoler med perler, og creoler med snoninger. Den helt klassiske ørering creol, Pico Copenhagen er kendt for, er den populære Africa Creol ørering, som især mange unge piger er blevet helt vilde med at bære de seneste år. Africa creolen har et hammer banket twisted design og findes både i en guld- og sølv variant. En klar favorit!

Miks dine Pico øreringe med hoops, ørestikkere eller ørekæder

Vi elsker at kombinere flere smykker sammen på tværs af smykkedesign og smykkebrands. Øreringe er smykker, der fremgår mest tydeligt på dit ansigt, når du bærer dem. Derfor er øreringe et ekstra lækkert smykke som man kan bruge til at udtrykke sin stil. Pico Copenhagen øreringe kan mikses med alle andre slags øreringe for at få det mest unikke og personlige smykke look. For eksempel kan man finde en længere kæde ørering fra Enamel Copenhagen, Izabel Camille, STINE A eller Maanesten at sætte sammen med en hoop ørering fra Pico. Man kan også sammensætte en creol fra Pico med en hoop ørering fra A-Hjort, Carré, Sistie eller Pernille Corydon

Pico Copenhagen øreringe til festlige begivenheder

Man kan mikse og matche sine Pico øreringe ligesom man vil afhængig af, om man skal på arbejde, på cafe, til fest eller noget helt fjerde. Særligt til større begivenheder såsom konfirmation, rund fødselsdag, bryllup, barnedåb, studenterfest og juleaften, er det ekstra sjovt og spændende at udtrykke sig selv med flotte øreringe. Alle disse festligheder er også typisk arrangementer, hvor smykker er den perfekte gave at komme med. På A-Hjort shoppen kan du både finde guld smykker og sølv smykker, så alle og enhver kan blive forkælet med deres yndlingssmykke. 

Hvis du vil finde Pico Copenhagen øreringe på tilbud, kan du kigge i vores online outlet, hvor du kan finde billige smykker med rabat.