Træk

Sistie øreringe

Hos A-Hjort forhandler vi alle de fantastiske smykker fra det nye smykkebrand Sistie! Cool, unikt, feminint og moderne er nogle af de ord, der beskriver Sistie øreringe og smykkeunivers bedst. Sistie smykker er utrolig smukke, unikke og feminine og de kan købes til en fornuftig pris. Når man køber øreringe fra Sistie køber man høj kvalitet i et smukt og tidsløst design med smukke feminine og romantiske toner.

Sistie

Produkttype

Farve

Materiale

Størrelser

Pris

112 produkter

Ungdommens øreringe fra Sistie

Leder du efter kreative og ungdommelige øreringe, så er Sistie øreringe de perfekte for dig! Sistie har fokus på at designe øreringe, ørestikkere og ørekæder, som minder dig om det, at være ung samt alle de drømme og udfordringer, der hører med. Kig med i alle de meget unikke og cool designs og find dine øreringe fra Sistie her!

Miks og match med øreringe fra Sistie collabs

Sistie designer de mest kreative øreringe - både til dig, der er en guldpige og dig, der er en sølv pige. I Sisties lækre smykke collabs er der typisk skabt smukke øreringe med forskellige designs men med samme gennemgående tema. Dette betyder også, at de forskellige smykke collabs har øreringe, der minder om hinanden, og på den måde kan man nemt mikse og matche sine forskellige Sistie øreringe og stadig bevare et smukt og stilrent smykkelook. For eksempel har smykke samarbejderne, Mia x Sistie og Melissa Bentsen x Sistie, begge et smukt tema med organiske former og fokus på det “perfekte uperfekte” i deres øreringe. Samarbejdet, Anna Briand x Sistie, fokuserer på små søde ananas-ikoner på deres øreringe, øreringene fra Olivia Dahl x Sistie er pyntet med en skinnende sol, Silke Kristensen x Sistie øreringe kredser om det fine, skrøbelige og ikke mindst rå som også findes hos os piger og kvinder.

Alle øreringe fra de forskellige collabs /samarbejde med seje, danske piger og influencere har de samme detaljer, så hvis man har flere huller i ørerne, er det så cool at mikse alle øreringene med hinanden. Hvis du hellere vil sammensætte dit helt eget unikke smykke look med flere forskellige smykkebrands, anbefaler vi, du kigger på øreringe fra Maanesten, øreringe fra Izabel Camille, øreringe fra Stine A eller øreringe fra Enamel Copenhagen

Sistie øreringe i gave?

Sistie øreringe falder i god jord hos næsten alle unge piger, fordi de netop er designet af jævnaldrende “girls with power”, og derfor er øreringe fra Sistie også perfekte at give som gave til dine veninder. Priser på Sistie smykker er også overkommelige, så hvis du skal finde på en gave til konfirmanden, en gave til valentinsdag eller gaver til juleaften, er det med at slå til nu. Når du har fundet de perfekte øreringe fra Sistie til gave, pakker vi smykkerne gratis ind for dig og sender dem til en butik nær dig eller direkte til din hjemmeadresse.

Du kan også shoppe alle de andre populære smykker fra Sistie. Se vores Sistie ringe, Sistie armbånd, Sistie ankelkæder, Sistie halskæder og Sistie vedhæng

Vil du købe Sistie øreringe på tilbud? Så tag gerne et kig på vores online outlet, hvor du kan gøre en god handel med rabat på flotte øreringe.