Træk

Jane Kønig armbånd

Er du på udkig efter armbånd fra Jane Kønig? Vi forstår dig godt! Så er du havnet det helt rigtige sted, for her hos A-Hjort forhandler vi de edgy, smukke og personlige armbånd, som du kan kombinere med de smukke ringe, halskæder, vedhæng og øreringe fra Jane Kønig og få et fuldent look.
I Jane Kønigs univers mødes det rå, feminine og legende i en perfekt treenighed, og med de mange vedhæng fra Jane Kønig eller fra vores andre brands kan du få lige det armbånd, der passer til dit outfit eller stil.
Dyk ned i det tidsløse og rå univers nedenfor, hvor du garanti kan finde noget, der passer til enhver begivenhed.

Jane Kønigs rå og tidsløse armbånd

Jane Kønig er en dansk smykkedesigner, der laver armbånd, der passer til kvinder og piger i alle aldre i mange forskellige kædedesigns. De er tidsløse, klassiske og rå, og kan mixes på kryds og tværs med andre armbånd. Du kan f.eks finde de fine og personlige Lovetags på armbåndene. Du kan mikse armbåndene med vedhæng, ringe, øreringe og halskæder for at få lige præcis det udtryk, du ønsker. 
Gå på opdagelse og fordyb dig i Jane Kønigs smukke armbånd nedenfor.

Jane Kønigs armbånd fås i sterling sølv 925 og forgyldt sølv, forgyldt med 18 karat guld.

Håndlavede kvaliteter i hjertet af København

På Jane Kønigs værksted, der ligger bagved butikken i Gothersgade i København, designer og producerer Jane og guldsmede unikke smykker - hver enkelt smykke fra Jane Kønig er nemlig håndlavet, og derfor får du altså den bedste kvalitet, når du køber et Jane Kønig smykker. Hos A-Hjort har vi både armbånd, vedhæng, ringe, øreringe og halskæder.