Træk

Pico halskæder

Pico Copenhagen halskæder er meget trendy og iøjnefaldende. En Pico halskæde er oplagt at mikse med nogle andre halskæder fra andre danske smykke brands for at få et personligt og lækkert smykke look. Pico-kataloget byder desuden også på ringe, armbånd, øreringe og accessories. Se de forskellige smykker fra PICO her.

Enkel og fin halskæde fra Pico

Du kan ved A-Hjort finde de mest enkle og fine Pico halskæder og få gratis fragt og gaveindpakning på din ordre. Halssmykker fra PICO er enkle og fine - som nemt kan sammensættes med andre halskæder for at få et mere kompliceret og personligt halskæde look. 

Halskæder i sølv og forgyldt

Pico halskæder kan både findes i guld og sølv farver. Man kan sagtens mikse de forskellige guldsmykker med sølvsmykker eller også blot bærer dem separat. Halskæder fra Pico er også super flotte udenpå en klassisk rullekrave for at fremhæve den smukke guld- eller sølv farvet halskæde. Halskæderne er også rigtig flotte at bære til en v-formet, lidt nedringet t-shirt for at give smykket ekstra fokus.

Miks og match halskæder på tværs af smykkebrands

Det kan være en rigtig god idé at kombinere flere halskæder sammen på tværs af smykkedesign og smykkebrand. Det er ikke så svært at mikse halskæder fra Pico Copenhagen med andre kæder til halsen, fordi der findes så mange forskellige længder, styles og materialer til halskæder. For eksempelvis kan man finde en længere kæde fra Enamel Copenhagen, Izabel Camille, STINE A eller Maanesten at sætte sammen med en kortere kæde fra Pico. Man kan også sammensætte en farverig halskæde fra A-Hjort, Carré, Sistie eller Pernille Corydon med en statement halskæde fra Pico.

Se om der er tilbud på Pico Copenhagen halskæder ved at besøge vores online outlet. Måske kan du gøre et godt køb med rabat.