Træk

Pernille Corydon halskæder

Pernille Corydon halskæderne er utrolig lette at mixe, da der findes mange forskellige længder og mange af halskæderne kan justeres, så du selv kan bestemme, hvordan halskæderne skal sidde. Mange af halskæderne har et helt særligt design, men er stadig meget simple. Pernille Corydons halskæder kan derfor let kombineres på kryds og tværs, og lige som man gerne vil have det. Eksempelvis giver det et vildt cool look, hvis man mixer en af hendes korte halskæder, med en af hendes længere halskæder. Kombinationen af halskæder i forskellige længder giver et helt unikt udtryk, og kan være med til at skabe din helt egen personlige stil. Du kan med fordel også mikse Pernille Corydons fine halskæder med bl.a. Maanesten halskæder, eller Enamel Copenhagen halskæder.

Pernille Corydons inspiration til halssmykkerne

Pernille Corydon får sin inspiration fra mange steder af, og hun ser konstant nye muligheder og former. Hun finder bl.a. sin inspiration til smykkerne fra mode, byer, arkitektur, mennesker og naturen. Hendes inspiration kommer især til udtryk i hendes mange fine halskæder. Hver og en halskæde har et unikt design med forskellige former og enestående detaljer, hvilket også er gældende for Pernille Corydyns armbåndskollektion. Pernille Corydons smykker er klassiske og med et stærkt skandinavisk udtryk. Alligevel kommer hendes inspiration fra byer, mennesker og arkitekturen tydeligt til udtryk i smykkerne.

Enestående former og linjer på Pernille Corydon halskæder

Pernille Corydons smykker er helt særlige på grund af smykkernes mange enestående former, linjer og overflader. Hver og en halskæde har et unikt design, og er fyldt med de smukkeste detaljer. Udvalget er stort, og lige meget hvilken stil du har, har Pernille Corydon noget til dig. Er du til en rå og iøjenfaldende halskæde, laver hun mange halskæder med eksempelvis en stor 'plade", hvor pladen enten har en banket overflade, smukke linjer eller en unik grafisk overflade. Hvis du er til en lidt mindre og delikat halskæde, er der også et hav af muligheder. De mange forskellige og stærke former, linjer og overfalder giver et unikt look til det ellers meget klassiske design hos Pernille Corydon. De unikke forme, linjer og overflader kommer ikke kun til udtryk i hendes smukke halskæder, men også i hendes øreringe og ringe. Se hele samlingen af Pernille Corydons smykkelinje her.