Træk
Friendship Necklace fra Maanesten i Sølv Sterling 925 Friendship Necklace fra Maanesten i Sølv Sterling 925

Friendship Necklace

Friendship Necklace fra Maanesten i Sølv Sterling 925 Friendship Necklace fra Maanesten i Sølv Sterling 925
1.244,00 kr.
Brand:
Maanesten
Type:
Halskæde
Farve:
Sølv farve
Materiale:
Sølv Sterling 925
Varenummer:
12797

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis fragt og gaveindpakning

60 dages fuld returret

Beskrivelse

Maanesten har med denne venskabshalskæde på smukkeste vis genfortolket de ikoniske venskabssmykker som man genkender fra barndommen.
Friendship Necklace er mere end bare et smykke, det er en kærlighedserklæring til en helt særlig ven. Halskæden kan deles i to, så når I ikke er sammen, kan I mindes de stunder I allerede har haft sammen og se frem til at skabe endnu flere minder i fremtiden.

Halskæden skal ses som et symbol på den styrke og nærhed der kan opstå i helt tætte venskaber, hvor man har lyst til at vise resten af verden, at denne person, står mit hjerte helt nær og jeg kun er 100% hel, når jeg er sammen med den person - ligesom halskæden fuldendes, når den er sammen. 

Friendship Necklace fra Maanesten er designet med omhu og bærer symbolet på sol og måne. Solen symboliserer lyset, varmen og vitaliteten, mens månen repræsenterer roen, mystikken og skønheden - det er temaet for solen og månens evige forbindelse. 

Friendship halskæden fra Månesten findes i både sølv eller forgyldt sølv.

Halskæden kan fint kombineres med en af de mange andre flotte smykker der findes hos A-Hjort. Uanset din personlige stil, så kan du finde et godt match blandt de 17 andre brands. 

Så skænk dig en god kop kaffe eller te og surf rundt på A-Hjort. 

Husk, at hos os får du lynhurtig levering.