Træk

Izabel Camille armbånd

Izabel Camille armbånd er til dig, der elsker det helt feminine og holder af elegante armbånd design. Armbånd fra Izabel Camille har et gennemgående eksklusivt og sofistikeret look, som aldrig går ned på kvalitet og design. Stilen går igen i alle Izabel Camille smykker, så kig endelig også på øreringe, vedhæng, ringe og halskæder

Izabel Camille

Produkttype

Farve

Materiale

Størrelser

Pris

19 produkter

Izabel Camille armbånd - den bedste gave på Mors Dag

Her hos A-hjort finder vi det super oplagt at give din mor et armbånd fra Izabel Camille på Mors dag. Vi er sikre på, du kan finde et Izabel Camille armbånd, der matcher din mors smykkestil. Armbåndene er klassiske og meget feminine med smukke perler og farverige sten i svage, elegante toner. Forkæl din moder med et lækkert og elegant armbånd som hun kan bære med stolthed og glæde i mange år fremover. Det vil hun elske at modtage i Mors dags gave. 

Miks og match Izabel Camille armbånd

Alle armbånd fra Izabel Camille kan sammensættes med andre søde armbånd. De kreative armbånd fra Maanesten med hammerslået overflader, smukke vedhæng og funklende sten kan tilføje noget friskt og ungdommeligt i sammensætning med armbånd fra Izabel Camille. Armbånd fra Pernille corydon, armbånd fra Enamel Copenhagen, samt armbånd fra Sistie og A-Hjort har alle et meget enkelt og fint udtryk, så hvis man er mere til et simpelt armbånd look, kan du nemt mikse Izabel Camille armbånd med disse mærker.

Klik dig endelig ind på A-Hjort Instagram eller Facebook, hvis du mangler inspiration til at udtrykke dig med de lækreste armbånd mix. A-Hjort uploader jævnligt billeder af armbånd mix, hvor vi kommer med vores bud på, hvordan du kan mix og match armbånd fra danske smykke brands.

Find Izabel Camille armbånd på tilbud ved at tage et kig på A-Hjorts smykke outlet. Måske du finder et smykke med rabat som passer til dit behov.