Konfirmation smykker 2021

Foråret nærmer sig og det betyder at årets konfirmations sæson snart starter. Konfirmations smykker er super vigtige for hele ens personlige look på den store dag – og det er altid svært at vælge det helt rigtige.

Jeg har derfor igen i år udvalgt mine egne personlige favoritter til selve konfirmationsdagen, din konfirmations ønskeseddel og til sidst lidt inspiration til Blå mandag smykkerne.

Alle smykkerne kan dog sagtens bruges til alle 3 forslag på kryds og tværs – kun fantasien sætter grænser. Lige meget hvilken stil du har så vil du kunne finde et smykke ved A-Hjort, som matcher dit look.

Husk også at style dit look til den store dag og Blå mandag med vores super lækre hår accessories fra PICO og Maanesten.

Som noget nyt i år har vi også noget til HAM - nemlig de super cool Edge by Corydon smykker - designet af Pernille Corydon.

Jeg håber, du vil finde inspirations til dine konfirmations smykker, hvad enten det er smykker til dig selv på den store dag, eller du måske er gavegiveren, der skal finde den perfekte gave til en veninde, som bliver konfirmand i år. Smykker er en oplagt idé og næsten alle konfirmander ønsker sig personlige smykker. Det er et evigt minde fra deres store dag.

Hos A-Hjort pakker vi meget gerne din gave smukt ind med et personligt fint kort - og vi sender direkte hjem til din eller konfirmandens hoveddør eller en pakkeshop, du selv vælger.

Smykke forslag til selve konfirmationsdagen

Jeg synes helt klart igen i år, at man skal bære perler på selve konfirmationsdagen – de smukkeste hvide perler er perfekte til det hvide look og er virkelig prikken over i’et. Hav gerne en sammenhængende idé igennem hele dit look, hvor en farve eller en stil går igen i både halskæder, ring, armbånd og øreringe. Miks gerne masser af tynde og feminine armbånd sammen og tilføj måske også et enkelt eller 2 cool chunky kæder til alt efter hvor råt du ønsker dit look.

Bay Scallop og Flora hoops, Enamel Copenhagen

Poppy øreringe, Maanesten

Nyla øreringe, Maanesten

Enamel Box Pearl, Enamel Copenhagen

Smykke forslag til konfirmations ønskesedlen

På din ønskeseddel over konfirmationsønsker kan der med fordel være lidt mere klassiske og tidsløse smykker, der kan holde sæson efter sæson.

Viola Bracelet, Enamel Copenhagen

Bohemian øreringe, Izabel Camille

Smykke forslag til Blå mandag

På Blå mandag skal man give den fuld gas med edgy og maksimalt personlige smykker – gerne med masser af farvede ædelstene.

Sistie ringe og øreringe