Få inspiration til dine smykke looks og meget mere

Få inspiration til dit smykke look og meget mere

Vi kender alle det, at have købt et smykke som vi pludselig ikke ved hvordan vi skal style eller kombinere længere. Det blev købt af en grund, men ender alligevel med at ligge tilbage i smykkeæsken.

 
Det problem, med at være kreativ, få styr på stilen og sammensætte det rigtige look, står du ikke alene med. Vi har derfor samlet en masse inspiration, flotte looks og styles på vores Instagram. Her hos A-Hjort gør vi os umage med at sammensætte flotte og unikke looks til enhver smag, uanset om det skal være det rå, feminine, klassiske eller helt casual. Her kan du ikke undgå at blive inspireret af vores mix og match. Vi har samlet alle stilarter ét sted, så du ikke skal søge nettet tyndt. Med lidt input fra os kan du nemt blive ekspert til at skabe dit eget unikke look, du kan bruge til hverdag og forskellige anledninger - alt efter hvad du ønsker!


Herunder ser du et glimt af vores Instagram hvor Signe mixer et flot øre look, med smykker fra Pico og Pernille Corydon. På A-Hjorts instagram kan du se mange flere mix af smykker og kombinationer, samt sjove fraklip om hvad der foregår bag om A-Hjort. Her kan du også få vejledning til, hvordan du vedligeholder og plejer dine smykker, så de altid skinner når du har dem på. 

Følg vores guide nedenfor og bliv inspireret  - eller tjek vores instagram ud!

Smykke forslag til dig 
 
Herunder ser du et udklip af vores Instagram, hvor Signe har udvalgt 3 af hendes favorit looks. Signe har samtidigt, kort beskrevet, hvad hun forbinder med de enkelte stilarter og til hvilke anledninger, hun ville benytte de forskellige looks. 

Det klassiske look    

Klassisk stil i smykker - en kombination af skønhed, elegance og smag. Smykkerne i denne kategori er enkle, har rene linjer og må godt være blanke i sit udtryk. Dette look er ideelt til den stilbevidste og som godt kan lide et klassisk og sikkert valg. 

Det festilige look

Party looket er en kombination af farver, mønstre og vildskab. Smykket er i fokus og ofte i et mix med andre smykker hvor der er eksperimenteret med design, former og crazyness. 

Dette look passer perfekt til festlige arrangementer eller blot til det simple outfit som skal piftes lidt op. Det kan bæres af alle aldersgrupper.

Et Casual look

Casual look er en kombination af skønhed, behagelige og rolige smykker. Stilen er perfekt til den uformelle hverdag, hvor man vil have lidt ekstra detaljer, samtidig med det skal være behageligt.