6 smukke ørering bokse fra Enamel Copenhagen

Enamel Copenhagen er vilde med farver, og designeren bag Marie Rantzau har med de 6 unikke ørering bokse ønsket at vise os kvinder, hvordan vi kan mikse vores øreringe præcis som vi vil. 
Hun har designet 6 unikke ørering miks med 3 forskellige øreringe i hver boks, som Anne vil gennemgå her nedenfor:

Man kan bære alle øreringene i boksene præcis som man vil. F.eks. kan man tage en af øreringene i det éne øre og de 2 andre i det andet, eller hvis man har rigtig mange huller i ørerne, så kan man også sagtens mikse f.eks. Crystal boks og Orange boks

Mulighederne er uendelige og man kan skabe præcis det personlige look, man ønsker. Du kan også sagtens mikse Enamel’s ørering bokse med Maanestens øreringe eller Pernille Corydons øreringe
Jeg har lige selv bestilt den Orange boks fra Enamel, som jeg vil mikse med Nyla øreringene og Prisca øreringene fra Maanesten. Et super fedt og personligt miks!

Enamel Box Crystal

Crystal boks, er en kombination af tre fine og enkle styles. Med de fineste klare sten og en enkelt grøn emalje detalje, komplementerer de tre øreringe hinanden helt perfekt.

Enamel Box Flamingo

Flamingo boksen, er til dig der elsker fine og feminine detaljer. Tre styles der er kombineret af smukke farvede sten i orange og lyserød, samt en mini Sparkling Shell med en fin lyserød emalje kugle.

Enamel box Orange

Orange boks er en skøn blanding af orange og lyserød. Et farverigt mix, der tilfører et feminint og elegant touch. 

Enamel Box Pearl

Pearl boks er en skøn og enkel sammensætning af den fineste perle, klare sten og en hoop med grøn emalje. De tre styles giver et elegant touch og er meget tidløs i sit design.

Enamel Box Golden Drops

Golden Drops boksen rummer tre elegante styles med detaljer bestående af klare og lyseblå sten, samt en smuk lyserød emalje kugle. Kombinationen giver det lækreste udtryk, perfekt til ethvert outfit.

Enamel Box Wavy

Wavy boks er til dig der ønsker lidt ekstra - uden at det er for meget. Sammensætningen af de tre styles, giver et lækkert, råt og feminint udtryk. Perfekt til at spice ethvert outfit op.

Da vi spurgte jer skønne kunder på Instagram hvilken favorit boks, I havde, var der ingen tvivl i starten om at Orange boks var jeres favorit. Nu glæder vi os til at følge og se hvilke bokse der sælger bedst. Del som altid meget gerne på vores A-Hjort Instagram eller A-Hjort Facebookside. Husk at tagge os med @ahjort