Træk

Carré

Produkttype

Farve

Materiale

Størrelser

Pris

59 produkter

Unikke smykker med ædelsten

Vi elsker unikke designs og her må det siges at Carré klart er en af de førende. Carré smykker er skabt med kærlighed til flotte ædelsten. Carré betegner ædelsten som naturens vidunder - og det synes vi hos A-Hjort, at du skal have lov til at føle! 

Ædelsten er naturens vidundere

"Naturen er verdens bedste designer". Det er et citat, som vi er helt vilde med her hos A-Hjort. Vi elsker naturskabte sten - da hver enkelt sten har unikke karaktertræk og nærmest kan fortælle sin egen historie. Carré har virkelig formået at skabe et univers af smykker, hvor naturens flotte kræfter nærmest kan føles når man bærer det. Vi er solgte!  
Carré Jewellery er kendetegnet ved deres store lidenskab for og kærlighed til antikke smykketeknikker, kuriositeter, stærke personligheder og ikke mindst ædelstene med deres unikke fremtoning og smukke farver.

Historien om Carré

Historien om Carré er fyldt med store visioner og kærlighed til smukke ædelstene, men det er samtidig også en beretning om en utrættelig indsats for at gøre drømme til virkelighed.
Det begyndte alt sammen i 1991, hvor dansk/israelske Shiri Rosenzweig etablerede virksomheden, der i dag kendes som Carré Jewellery. Carré åbnede sidenhen deres første smykke butik midt i den danske hovedstad København. 
Sidenhen er Carré blevet et anerkendt navn på den danske modescene, når det kommer til smykker. Siden startskuddet i 1991 har Carré brugt mere end 900 forskellige ædelsten på de smykker, som er produceret. 
Missionen er klar. Carré ønsker at dele oplevelsen ved at eje flotte smykker i ædle metaller sammensat med de skønneste ædelsten i forskellige farver.

Carrés kollektion

Carré er den klassiske betegnelse for en sten med kvadratisk slibning. Den symboliserer smykkestenenes fremtrædende rolle i alle Carrés unikke design.
Ved A-Hjort elsker vi også de smukke ædelstene fra Carré og vi er specielt vilde med den blå Topas, den grønne Aventurine, sand Månestenen og den smukke rosa Quartz.
Hos A-Hjort har vi håndplukket alt det bedste fra Carrés univers, således du selv kan vælge dit favorit smykke ud fra de bedst sælgende. Find dine næste Carré øreringe, Carré halskæder, Carré Armbånd eller Carré Ringe online her hos A-Hjort.

Carrés materialer og farver

Vi er online forhandler af Carré smykker, hvor de anvender sterlingsølv 925. Derudover har A-Hjort også deres smykker i 23 karat forgyldning og oxydering. Alle materialer overholder naturligvis de strenge danske krav og testes løbende for at sikre, at kvaliteten er som den skal være. Carré er medlem af Ædelmetalkontrollen i Danmark.

Ved A-Hjort har vi derudover udvalgt enkelte helt Unika smykker som fremstår i ægte guld med henholdsvis 10, 15 og 18 Karat guld. Guldet er kombineret med ægte ædelsten fra naturen, som Carré har kombineret for at skabe det lækreste udtryk. Et udtryk som er helt unik. Du er nødt til at prøve deres design for at opnå følelsen på egen hånd. Carrés smykker er smykker, der kan holde for evigt og som er både eksklusive, klassiske, tidløse og feminine.

Carrés smykker findes i følgende materialer ved A-Hjort:

  • Sølv -sterling sølv 925
  • Forgyldt -sterling sølv 925 forgyldt med 23 karat guld
  • Guld - ægte guld i 10, 15 eller 18 karat

Bemærk at; Carré anvender kun ÆGTE ædelsten i alle deres smykke designs!

Miks og match med Carré

Carré smykkerne, som vi har valgt at føre her ved A-Hjort, kan smukt kombineres og mikses med hinanden på de fineste måder. Carré smykker med ædelsten taler stort set for sig selv. De bedste matches med Carré smykker vil derfor være enkle og tidsløse styles til at supplere Carré smykket. Vores vurdering er klart, at øvrige smykker skal styles således, at Carré smykket bliver centrum, da udstråling og designet er så ekstravagant. A-Hjorts egen kollektion vil derfor være et perfekt match til dit nye smykke miks med Carré. Alternativt vil enkle og neutrale styles fra Jane Kønig, STINE A Jewelry, Pernille Corydon, Izabel Camille, Maanesten eller Pico også være et flot miks og match. 

Mangler du inspiration, så se mere på vores facebook og instagram side eller kontakt os her.

Leder du efter Carré smykker på tilbud? Find Carre smykker med rabat i vores online outlet.