Træk

Historien om Carré er fyldt med store visioner og kærlighed til smukke ædelstene, men det er samtidig også en beretning om en utrættelig indsats for at gøre drøm til virkelighed.

Det begyndte alt sammen i 1991, hvor dansk/israelske Shiri Haugbøl startede det, der i dag kendes som Carré Jewellery. Carré smykker er kendetegnet ved deres store lidenskab for og kærlighed til antikke smykketeknikker, kuriositeter, stærke personligheder og ikke mindst ædelstene med deres unikke fremtoning og smukke farver.

Carrés kollektion

Carré er den klassiske betegnelse for en sten med kvadratisk slibning. Den symboliserer smykkestenenes fremtrædende rolle i alle Carrés unikke design.

Ved A-Hjort elsker vi også de smukke ædelstene fra Carré og vi er specielt vilde med den blå Topas, den grønne Aventurine, sand Månestenen og den smukke rosa Quartz.

Derudover forhandler vi udvalgte ægte guld smykker samt den fantastiske Shield kollektion, som supplerer de smukke ædelstene rigtig flot.

Carrés materialer og farver

Vi har valgt at føre Carré smykker hvor de anvender sterling sølv 925. Derudover har A-Hjort deres smykker i 23 karat forgyldning og oxydering. Alle materialer overholder de strenge danske krav og testes løbende. Carré er medlem af Ædelmetalkontrollen i Danmark.
Ved A-Hjort har vi derudover udvalgt 7 smukke UNIKA ægte 10, 15 og 18 Karat guld med ægte ædelstens smykker fra Carré, som vi mener er smykker der kan holde for evigt og som er klassiske, tidsløse og feminine.

Carrés smykker findes i følgende materialer ved A-Hjort:

  • Sølv -sterling sølv 925
  • Forgyldt -sterling sølv 925 forgyldt med 23 karat guld
  • Oxyderet -sterling sølv 925 der oxyderes og dermed får en flot rustik og mørkere overflade
  • Guld - ægte guld i 10, 15 eller 18 karat
  • Rosaguld - ægte rosaguld i 15 karat

Carré anvender kun ÆGTE ædelstene i alle deres smykker!

Miks og match med Carré

Carré smykkerne, som vi har valgt at have her ved A-Hjort, kan smukt kombineres og mikses med hinanden på de fineste måder.