Gratis fragt og gaveindpakning / 30 dages fuld returret / Bedste kundeservice / Lynhurtig levering

Om A-Hjort ApS

Når man træder ind i smykkeverdenen træder man ind i et univers fyldt med skønhed og drømme. Jeg vil give hver eneste kunde en positiv oplevelse, når han/hun handler ved mig lige fra det første klik på shoppen, til bestilling, service og leveringen.

A-HJORT er en international webshop, der sælger danskdesignede smykker til hele verden. A-Hjort så sit lys i efteråret 2014 og ejes af Anne og Anders Hjort Lund - deraf navnet!
Kundeservice er det altoverskyggende vigtigste ved A-Hjort. Vi vil gøre alt hvad vi kan for, at kunden får den absolut bedste købsoplevelse. Af hjertet tak for alle jer skønne kunder!
Vi værdsætter hver og en af jer. Vi elsker også at se mange af jer handle ved os igen og igen.

"Min store drøm med webshoppen er at lave den så personlig som muligt og samtidig formå at få bredt dansk moderne smykkedesign ud til hele verden. Det jeg har på min shop afspejler, hvem jeg selv er, og hvad jeg selv kan lide. Jeg har selv nøje udvalgt hver eneste af de smykker jeg sælger. For mig er det vigtigste, at hver ting eller smykke har sin egen historie og personlighed. Høj kvalitet, unikt design og designet i Danmark er nogen af mine vigtigste kriterier. Alle smykker er af højeste kvalitet med 100% sterling sølv 925, ægte perler og ædelsten."

 

Du er altid velkommen til at maile eller ringe til mig, hvis du har ris eller ros. Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker hjælp til valg af smykker – f.eks. miks og match muligheder – så kontakt mig endelig også.

Håber I vil tage godt imod min webshop."

- Kærlig hilsen Anne Hjort Lund