Om A-Hjort ApS

"Når man træder ind i smykkeverdenen træder man ind i et univers fyldt med skønhed og drømme. For mig er det vigtigste at hver ting eller smykke har sin egen historie og personlighed. Høj kvalitet, unikt dansk design og gerne håndlavet i Danmark er nogen af mine vigtigste kriterier. Jeg vil give hver eneste kunde en positiv oplevelse, når han/hun handler ved mig lige fra det første klik på shoppen, til bestilling, service og leveringen." - Anne Hjort Lund, ejer.

A-HJORT er en international webshop, der sælger danskdesignede smykker til hele verden. A-Hjort så sit lys i efteråret 2014 og ejes af Anne og Anders Hjort Lund - deraf navnet!

Anne Hjort Lund, ejer, fortæller: "Min store drøm med webshoppen er at lave den så personlig som muligt og samtidig formå at få bredt dansk moderne smykkedesign ud til hele verden. Det jeg har på min shop afspejler, hvem jeg selv er, og hvad jeg selv kan lide. Jeg har selv nøje udvalgt og prøvet hver eneste af de smykker og produkter, jeg sælger. For mig er det vigtigste, at hver ting eller smykke har sin egen historie og personlighed. Høj kvalitet, unikt design og håndlavet i Danmark er nogen af mine vigtigste kriterier. Alle smykker er af højeste kvalitet med 100% sterling sølv 925, ægte perler og ædelsten.
Jeg er derudover altid på jagt efter nye talenter indenfor dansk smykkedesign. Jeg elsker at opdage nye upcoming stjerner, hvor jeg ser, de bare kan noget ganske særligt, er unikke og nyskabende indenfor smykkeverdenen."

Du er altid velkommen til at maile eller ringe til mig, hvis du har ris eller ros. Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker hjælp til valg af smykker – f.eks. miks og match muligheder – så kontakt mig endelig også.

I min butik i hjertet af Odense har du også mulighed for at komme forbi og lade dig inspirere - eller købe lige det smykke du drømmer om.
Det er også muligt at booke butikken til en hyggelig aften med smykkekøb og bobler.

Håber I vil tage godt imod min butik og webshop,

Kærlig hilsen Anne Hjort Lund