Træk

Carré armbånd

Legende kombinationer af farverige armbånd med ædelsten er lige hvad Carre armbånd er. Ligesom alle andre smykker fra Carré Jewellery Copenhagen er deres armbånd gennemført i kvalitet og design. Se her vores skønne udvalg af armbånd fra Carré! Måske du finder et armbånd, der matcher din stil? 

Miks og match med armbånd fra Carré Jewellery

Det gode ved armbåndende fra Carre er, at deres designs er så unikke, at de sagtens kan sidde alene på håndledet, og man behøver dermed ikke en masse andre armbånd for at få et fuldendt look. Carré elsker at dekorere deres armbånd med smukke detaljer - og de er ikke bange for at kombinere ædelsten i forskellige farver og former.

Når man skal mikse Carré armbånd med andre armbånd fra danske smykke brands, kan man med fordel kigge efter mere simple og enkle armbånd. Maanesten er eksempelvis dygtige til at designe kæder med kreative mønstre, snoet kæder, armbånd med dobbelt kæde og elegante detaljer ved armbåndets lukning. 

Hvis du mangler inspiration til, hvordan du kan mikse dine armbånd fra Carré, kan vi klart anbefale at tage et smut til vores A-Hjort Instagram eller Facebook, hvor vi elsker at uploade billeder af armbånd miks med en masse forskellige armbånd fra forskellige brands.

Carré Jewellery armbånd, der passer til anledningen

Armbånd er typisk med til at udtrykke din personlige stil og humør, og det kan derfor være forskelligt, hvad du kan lide at have på til hverdag, og hvad du vil bære af smykker til festlige begivenheder. Bær et simpelt Carré armbånd med én ædelsten til hverdag, når du ikke har brug for at skinne så meget igennem. Tilføj eventuelt et andet smykke såsom en simpel halskæde, der passer til armbåndet eller en ring på pegefingeren. Hvis du for eksempelvis skal til konfirmation, bliver student, skal fejre stor fødselsdag eller juleaften er Carré armbåndene med de mange perler og farver oplagte at bære på dit håndled. 

Du kan også shoppe andre smykker fra Carré Jewellery. Se vores Carré ringe, Carré øreringe, Carré vedhæng eller Carré halskæder

Vil du købe Carré armbånd på tilbud? Så tag gerne et kig på vores online outlet, hvor du kan gøre en god handel med rabat på smykker.