Valentines Day smykker hos A-hjort

I år har vi, mere end nogensinde før, vist alle sammen brug for lidt ekstra kærlighed og opmærksomhed fra dem vi elsker - og her på Valentine’s Day d. 14 februar er, det en oplagt chance for at vise din kærlighed med et personligt smykke og en smuk personlig hilsen.

Ved A-Hjort pakker vi dine smykker smukt ind i de originale smykkeæsker og i en flot gaveæske. Vi vedlægger meget gerne et personligt kort, hvor vi skriver din helt egen særlige kærlighedshilsen til en, du holder af - og du bestemmer selv teksten, når du bestiller online.

Når vi nænsomt har pakket din gave ind, sender vi den lige derhen, hvor du måtte ønske. Du kan sende direkte til gavemodtageren, hjem til din egen hoveddør eller til en pakkeshop lige det sted i landet, du måtte ønske.

Herunder giver Anne Hjort sine bedste bud på årets Valentine’s Day gaver fra A-Hjort:

Personlige vedhæng er altid en god idé til Valentines Day. 

Man kan selv blande 2-3 forskellige vedhæng, som man synes passer til personen og så sætte dem på en af vores A-Hjort ankerkæder  - her på billedet er det feks. bogstav og hjertevedhæng fra Enamel Copenhagen.

Et andet smukt og personligt bud på en smykkegave til Valentine's Day er at give personens stjernetegn i gave. For at gøre det ekstra sødt, kan du eventuelt skrive lidt i det personlige kort om, hvad der netop kendetegner lige den person med det stjernetegn. 

Poppy øreringene fra Maanesten er super romantiske og feminine.

Et smukt gavesæt er også en rigtig god Valentine’s Day gave - jeg har sammensat mine favoritmiks og du sparer altid 20% på dem, frem for hvis du skulle købe smykkerne enkeltvis.

Her ser du for eksempelvis Anne's Favorites 1, Sunkissed med de populære Paloma øreringe fra Maanesten, den fineste Therese halskæde fra Pernille Corydon samt A-Hjorts egne armbånd Kiss- og Zircons Bracelet. 

I love You halskæden fra Enamel Copenhagen - sig det med kærlighed.

Melissa Bentsen ring fra Sistie - bløde feminine former.

Harpa halskæden fra Maanesten - drømmende skønhed.

Little Love armbånd fra Enamel Copenhagen - sig det med hjertet.

På Valentine’s Day kan man forkæle alle, man vil give en særlig kærlig tanke. Du kan sende et smukt smykke til din farmor, som måske er lidt ensom på plejehjemmet, din moster i Tyskland, som du ikke ser ret tit, eller til din elskede veninde eller kæreste. 

Andreas halskæden vil altid være mit favorit Valentine’s smykke.

Har du et favorit Valentine’s smykke? 

Del det meget gerne på vores A-Hjort Instagram eller A-Hjort Facebookside. Husk at tagge os med @ahjort !

Vi har samlet alle vores favorit gaveidéer til den perfekte valentinsdag lige her!

“Sometimes, someone comes into your life, so unexspectedly, takes your heart by surprise, and changes your life forever”

Hav en smuk og kærlighedsfyldt Valentine’s Day ❤️

KH Anne 💘