Unikke A-Hjort smykkemiks bokse

Vi har lavet en række helt unikke smykkesæt som du kun kan købe eksklusivt ved A-Hjort. Salget af smykkesættene starter på Black Friday, fredag d. 27. november 2020.

De unikke smykkesæt består af 2-4 forskellige smykker fra Maanesten, Enamel Copenhagen, Izabelle Camille, A-Hjort mfl. til en ekstra god pris. Du sparer som minimum altid 20% i forhold til hvis du skulle købe smykkerne enkeltvis.

De unikke smykkemiks bokse kan du se og læse mere om herunder - hvor Anne også selv guider dig til det bedste smykkemiks boks valg.

Anne fortæller...

Da jeg for et par år siden første gang fik idéen til selv at mikse unikke smykkemiks bokse med nøje udvalgte personlige favorit smykker havde jeg så travlt som nystartet virksomhedsejer med alt muligt andet og kæmpede med travlhed og for få timer i døgnet (det kender de fleste vidst til ;o)) - samtidig med A-Hjort websitet havde en forældet og indviklet back-end - så jeg måtte udskyde drømmen. 

Men drømmen lå hele tiden i baggrunden og spøgte til den dag både tid og det nye website var klart til det. Det er derfor en af mine store drømme for A-Hjort der er gået i opfyldelse ved præsentationen af vores helt egne unikt udvalgte smykkesæt bokse - og jeg håber så inderligt I vil synes om mine personlige favorit smykkemiks.

Herunder har jeg udvalgt mine 5 absolut favorit bokse, men vi har mange flere lækre smykkemiks online, og de er alle sammensat nøje af mig personligt udfra hvad jeg selv synes ser rigtig flot ud sammen både til hverdag og fest, til farverige og mindre farverige dage, årstider, tidens smykkemode osv. Jeg vil løbende kombinere nye unikke smykkemiks sæt så hold godt øje på websitet.

Jeg vil følge tidens tendenser, moden men også årstidernes skiften. Fælles for udvælgelsen af boksene er min store passion og forelskelse i smykker - og i dét særlige smykker kan gøre for vores personlige look ved at skabe helt forskellige udtryk selvom det er den samme bluse eller kjole, du sætter til.

Jeg ville elske at høre og se hvilket smykkemiks du har som dit favorit. Del det meget gerne på vores A-Hjort Instagram eller A-Hjort Facebookside. Husk at tagge os med @ahjort og #ahjortsmykkesæt

Anne’s favoritboks 1: "Sunkissed"

I smykkeboksen “Sunkissed” har jeg ville fremhæve det legende og farverige som henleder éns drømme på skønne sommeraftener ved stranden, champagne i glasset og farvestrålende solnedgange med sin kære i hånden. 

Jeg har mikset de skønne farverige Paloma øreringe fra Maanesten med de festlige Zirkons og Kiss bracelet fra A-Hjort og den mere cool og enkle Therese halskæde fra Pernille Corydon. Et miks hvor alle 4 smykker sat sammen er et komplet smukt sæt med øreringe, halskæde og armbånd. Så flotte smykker sammen men hvert enkelt smykke kan også sagtens kan bæres alene.

Anne’s favoritboks 2: "Pearly"

I smykkeboksen “Pearly” har jeg igen haft fokus på det farverige og legende univers som jeg er helt vild med - men alle farverne i smykkerne passer bevidst perfekt sammen.

Marina armbåndet fra Maanesten og Alma Gemstone armbåndet fra A-Hjort er så fine ved siden af hinanden på dit håndled og komplimenteres super flot og feminint af Lola Coral halskæden fra Enamel og Anne halskæden fra A-Hjort, som ligger sig så smukt sammen rundt om din hals.

Skab her masser af farve til dit måske grå, sorte eller hvide tøj. “Pearly” smykkesættet er også virkelig smukt til en armygrøn kjole eller bluse.

Anne's favoritboks 3: "Rainbow"

Smykkesættet “Rainbow” er igen et farverigt miks. Farver kan jeg næsten ikke få nok af har de fleste af jer nok opdaget efterhånden :-)

Dette sæt er til det lidt mindre budget og en oplagt fødselsdags - eller julegave også. Sættet er et super farverigt og legende miks af Lola Rainbow armbåndet fra Enamel og et af mine egne favorit A-Hjort design Alma Charms armbåndet, som er inspireret af min datter Alma. Jeg synes også de små sommerfugle og hjertevedhæng symboliserer så smukt det indre legebarn der er gemt i os alle.

Anne's favoritboks 4: "Colours"

Smykkesættet “Colours” er det perfekte gavesæt til pigen med 2 huller i hvert øre. Sæt A-Hjort Mini hoops i de nederste huller og Maanesten’s Nubia Big Colour creols i de øverste huller. De 2 øreringe sæt er så flotte sammen og de findes både i en forgyldt og en sølv variant.

Anne's favoritboks 5: "Ocean Waves"

“Ocean Waves” smykkesættet er perfekt både til hverdag og fest. Det består af Paloma øreringene fra Maanesten og Anne halskæden fra A-Hjort.

Som gave er et smukt sæt farverige og drømmende Maanesten øreringe mikset med en feminin og enkel halskæde vel næsten enhver kvindes absolutte drømme gave :-)
Sættet findes både til sølvpigen og til guldpigen.