Sorelle Jewellery - Nyt brand hos A-Hjort

Byd velkommen til Sorelle Jewellery

Hos A-Hjort er det en særlig tid, hvor vi løfter sløret for vores helt nye samarbejde med smykke brandet Sorelle Jewellery, der emmer af stil og kreativitet.

Camilla-Julie Skov Hansen og Trine Damborg, som er stifterne af Sorelle Jewellery har siden 2019 formet en smykkevirksomhed med deres dybe kærlighed og lidenskab for ferskvandsperler.

De to dynamiske iværksættere opdagede pludselig en voksende efterspørgsel efter autentiske ferskvandsperler, som de selv indfører og forvandler til elegante halskæder, øreringe og armbånd. Disse smykker skabes og fremstilles af Sorelle Jewellery på deres eget værksted i Danmark.

Sorelle Jewellery med i Løvens Hule

At modtage fem nej svar er utvivlsomt en udfordrende oplevelse for iværksættere, der deltager i DR-programmet "Løvens Hule".

Måske husker du Sorelle Jewellery? De var en af de virksomheder, som deltog i den syvende sæson af Løvens Hule, hvor de endte med at få 5 x nej fra Løverne. Det skulle dog ikke betyde at Trine og Camilla-Julie skulle forlade programmet uden en investering. Jacob Risgaard pludselig rejste sig fra sin stol og tilbød de to iværksættere en investering, efter at han først havde sagt de velkendte ord, "Jeg trækker mig," hvilket fik Camilla Julie og Trine til at blive en smule forvirrede på det tidspunkt.

De endte dog med at få en investering på de 100.000 kr, som de havde sat sig op efter, med investeringen fra Jacob Risgaard.

Lad din stil blomstre med Sorelle Jewellery

Gør dig klar til at blive forført af en verden af udsøgte smykker, som ikke kun vil forstærke dit personlige udtryk, men også føje en sublim elegance til din garderobe. Sorelle Jewellery er dedikerede til at skabe kunstfærdige smykker, der går udover det almindelige og bringer et strejf af magi til din stil.

Træd ind i deres fortryllende univers af smykker, hvor hver eneste perle og ædelsten er nøje udvalgt for at sikre den højeste kvalitet og skønhed.

Lad os sammen åbne armene og byde velkommen til Sorelle Jewellery. Vi tror på, at smykker er mere end blot accessories, de er en refleksion af din personlighed og historie.

Så lad dig inspirere af Sorelle Jewellery, og lad din stil blomstre.