Praktikophold ved A-Hjort - Sara og Natalie

I dag hører I fra vores to søde praktikanter, Sara og Natalie, der har været hos os i tre måneder som led i deres uddannelser, henholdsvist International Hospitality Management og Digital Konceptudvikling på UCL i Odense. De har sidste dag i dag, og vil fortælle lidt om hverdagen som praktikant her hos A-Hjort. :-) 
Deres arbejdsopgaver har været alt fra klargøring af showroom - herunder en masse DIY-projekter, hvor kreativiteten kom i spil -, indkøbsmøder, oprettelse af produkter, udarbejdelse af materiale til SoMe, SEO-tekster, udarbejdelse af nyt grafisk materiale og meget mere.

Sådan beskriver Sara og Natalie praktikken:  

"Det har været så fedt at være i praktik her hos A-Hjort. Vi har fået masser af frihed, ansvar for egen læring og mulighed for at sætte vores præg på virksomheden." - Sara

"De 3 måneder er bare fløjet afsted. Det har været fedt at få så mange forskellige opgaver, og det har været fedt at kunne spare med en anden praktikant." - Natalie

Hvordan fandt I, i sin tid frem til A-Hjort?

Sara:
Jeg kendte i forvejen til A-Hjort, da jeg selv har handlet her før. Da jeg så et praktikopslag på UCL's jobportal var jeg slet ikke i tvivl om, at jeg ville søge her.

Natalie:
Jeg så opslaget på UCL's jobportal, og søgte med det samme, da det lød som nogle fede opgaver.

Hvordan synes I din tid i praktik har været?

Sara:
For det første er den fløjet afsted - det føles ikke som tre måneder. Det har været så fedt at blive anerkendt som en ligeværdig, hvis mening også har værdi. Så det har bare været en fed oplevelse - men min pengepung lider lidt, nu hvor jeg er blevet fristet af så mange smukke smykker. Jeg har blandt andet købt en V-ring og Row Twist Hoops fra Jane Kønig, en Sonar ring fra Maanesten
Tres Petit La Mer Earstick samt Confetti Pearl Necklace fra Stine A og rigtig (rigtig!) mange andre øreringe.

Natalie: 
Den har været virkelig fed! Jeg har fået mange fede opgaver, så der har altid været noget at lave. Det har også været virkelig fedt at få lov at være en del af opstarten af showroomet. Og ligesom Sara har jeg også lidt ondt i pengepungen, jeg har forelsket mig i så mange smykker! Blandt andet en Reflection Signet Ring fra Jane Kønig, Therese Necklace fra Pernille Corydon, Arvia Ring fra Maanesten, Velvet Ring fra Stine A... Og mange flere!

Hvis du skal fremhæve en eller to arbejdsopgaver under forløbet, som du er mest stolt af at have præget, hvad skulle det så være?

Sara: 
Jeg er mest stolt af at have præget vores nye brand, Jane Kønig, hvor jeg har fået ansvar for alt tekstforfatning samt landingssider dertil.

Natalie: 
Jeg synes, det har været fedt at få frie hænder med SoMe kanalerne, og at være med til at planlægge forløbet omkring et showroom. 

Kunne I finde på at anbefale A-Hjort til andre studerende?

Sara: 
Ja, i meget høj grad. Jeg har været i en anden praktik før, og sammenligner jeg den med denne praktik, har jeg fået lov til meget mere og har lært meget mere. Min praktik her har virkelig bidraget til min jobparathed.

Natalie: 
Ja, det kunne jeg. Som sagt er tiden gået virkelig hurtigt, hvilket jo bare er et bevis på, at det har været fedt. Det er især fedt, hvis man interreserer sig for produkterne, da det gør arbejdet endnu mere spændende.

Det har været tre dejlige, læringsrige måneder, så nu vil vi sige tusinde tak for denne gang. :-)