Mød medarbejderne ved A-Hjort - Caroline

Denne måned skal I møde Caroline, som er vores nyeste skud på stammen. Hun er vores nye SoMe og Content Creator :-)

Carolines daglige arbejdsopgaver ved A-Hjort går primært ud på at skabe content på diverse sociale medier, samt opdatere data bag hjemmesiden. Dette indebærer opgaver som produktbeskrivelser, oprettelse af nye varer, miljøbilleder, m.m.

Caroline nyder at få pulsen op til en omgang styrketræning. Derudover elsker hun at ses med sine veninder til en drink og en sludder, eller med sin familie til god mad, spil og samvær.

Carolines yndlings citat:

"Husk at leve i nutiden, drømme om fremtiden og lære af fortiden" og "De fleste mennesker er så lykkelige, som de beslutter sig til at være"

Carolines yndlings smykker fra A-Hjort:

Uha, jeg har en svaghed for Enamel Copenhagen, Maanestens ringe og øreringe fra Stine A Jewelry! Jeg elsker Maanestens organiske former, og fantastiske detaljer. Derudover er jeg helt vild med de forfriskende farver, søde detaljer og fine designs fra både Stine A Jewelry og Enamel Copenhagen.

De andre på kontoret fortæller: 

Caroline er vores altid smilende content-creator. Hun har et skarpt øje for at mikse og matche smykker fra alle de forskellige mærker på A-Hjort.

Med Content fra Caroline er du garanteret en masse farver både når det gælder billeder og tekster. Vi er helt vilde med den fede vibe det giver. Derudover så elsker hun riskiks! Velkommen til Caroline. :-)