Konfirmation smykker 2023

Foråret nærmer sig og det betyder at en ny konfirmationssæson står for døren, det betyder at mange unge mennesker står overfor at skulle vælge deres konfirmationssmykker. Konfirmationen er en særlig begivenhed, hvor man træder ind i de voksnes rækker, derfor er det vigtigt at vælge de helt rigtige smykker, da de er med til at udtrykke ens personlige stil.

Traditionelt set har konfirmationssmykker været en arv fra forældrene, som typisk gav en sølv- eller guldhalskæde eller et armbånd i gave. Men i dag er der mange andre muligheder for at vælge smykker, der passer til den enkeltes stil og smag. Hos A-Hjort syntes vi helt sikkert at man skal overveje at bære smykker med perler på selve dagen - De hvide perler fra f.eks. Pernille Corydons Seaside serie være perfekte til det hvide look.

En populær trend er at vælge smykker med symboler eller motiver, der har en særlig betydning. Det kan være et kors eller et hjerte, der symboliserer tro og kærlighed, eller det kan være en stjerne eller en fugl, der symboliserer frihed og uafhængighed. Her vil vi anbefale Sistie´s Believe serie og Enamel Copenhagen´s Organic Heart serie.

Uanset hvilket konfirmationssmykke man vælger, er det vigtigt at vælge noget, der føles personligt og betydningsfuldt, Her vil vi anbefale stjernetegns halskæderne fra Maanesten eller Pernille Corydon.

Konfirmationen er en særlig begivenhed i ens liv, og det er vigtigt at vælge smykker, der udtrykker ens personlighed og stil, og som kan være med til at skabe en særlig erindring om den store dag. Vi har hos A-Hjort et stort udvalg af danske designer smykker, hvor det er muligt at finde smykker, som passer til ens personlige stil. Her vil vi anbefale smykker fra blandt andet Maanesten, Pernille Corydon, Enamel Copenhagen og STINE A Jewelry.

Vi har hos A-Hjort udvalgt vores egne personlige favoritter til selve konfirmationsdagenen, ønskeseddelen og inspiration til blå mandag.