Velkommen til House Of Vincent

Velkommen til House Of Vincent - Nyt brand hos A-Hjort

Vi er glade for at kunne byde House Of Vincent velkommen hos A-Hjort. Vores nye brand som udstråler styrke med deres smukke farver, glitrende ædelsten og unikke former.

Julie Mai og Mathias Milton er grundlæggerne bag House Of Vincent, et smykkeunivers de startede tilbage i 2017. Deres mission har fra begyndelsen været, at skabe smykker med en kunstnerisk sjæl, der rummer kreativitet og en sans for æstetik.

Smykkerne fra House Of Vincent er fremstillet med omhu, hvor både hjerte og sjæl er involveret. Grundlæggerne Julie og Mathias stræber efter at skabe smykker, der skaber en tidsløs skønhed, når du bærer dem.

Historien om Vincent

Fortællingen om hvordan House Of Vincent blev til, strækker sig tilbage til det pulserende Hollywood. Her møder Julie og Mathias en charmende og livlig eventyrer, som drager dem med på en livslang rejse.

Mens han deler sine historier, viser Vincent stolt sine smykker, der huser minderne fra hans rejser. Han har ringe fra Frankrig, Tanzania og Etiopien, vævede armbånd fra Japan og halskæder lavet af italienske glasperler. På hans slidte jakkeærme bærer han en broche i form af en guldfugl med en brækket vinge - et arvestykke fra hans chilenske mor.

Vincents livshistorie og hans hyldest til livet udgør fundamentet for House Of Vincent, hvor hvert smykke bærer en fortælling og repræsenterer et kapitel i livet.

Fuldend dit look med smykker fra House Of Vincent

Smykkerne fra House Of Vincent er ikke blot accessories; de udgør essensen af din stil og fuldender dit look på en unik måde. House Of Vincents øreringe tilføjer elegance, og med vores brede udvalg kan du finde det perfekte par til netop dig. Kombinér dine øreringe med en raffineret og iøjnefaldende ring, der er skabt til dig, som ønsker det unikke og rå.

Uanset hvilket smykke du vælger frs House Of Vincet, vil det helt sikkert tilføje et strejf af elegance og coolness ti dit look.
Se også her vores udvalg af House Of Vincent halskæder og armbånd.

Lad dig inspirere af House Of Vincent her hos A-Hjort.