Finalist som "Årets E-Handler 2023"

Tusind tak til vores fantastiske kunder!

Vi er henrykte over at kunne dele den fantastiske nyhed med jer: A-Hjort er blevet udnævnt som en ud af tre finalister i kapløbet om at blive "Årets E-handler" i kategorien "Tøj og Tilbehør" på Pricerunner i 2023! Denne anerkendelse er et resultat af vores dedikation til kvalitet, stil og enestående kundeservice, og vi er utrolig stolte af at være nominerede!

Denne finaleplads ikke ville have været mulig uden jer. Det er jer, der har valgt at støtte os og nominere os til denne pris. Vi er dybt taknemmelige for jeres tillid og støtte, og vi ønsker at udtrykke vores oprigtige taknemmelighed.

Vi ønsker, at jeres oplevelse med A-Hjort skal være ekstraordinær fra start til slut. Vores dedikerede team er altid klar til at hjælpe jer med eventuelle spørgsmål eller behov, I måtte have. Jeres tilfredshed er vores drivkraft, og det er gennem jeres positive oplevelser, at vi kan fortsætte med at blive endnu bedre.

Uden jeres støtte og tillid ville vi ikke have nået denne finale. Det betyder meget for os at vide, at vores produkter og service har gjort indtryk på jer! Vi er beærede over at have jer som en del af A-Hjort-familien.

Vi vil også gerne rette en stor tak til Pricerunner for at udnævne os som årets finalist.

For dem af jer, der endnu ikke har oplevet vores sortiment, vil vi gerne invitere jer til at tage et kig på vores forårs og sommerkollektion her.

Ønsker du at give os din feedback om din købsoplevelse hos A-Hjort, så kan du dele dine tanker med os her.