Besøg os i Odense - Kom forbi vores showroom / smykkebutik

Vidste du at vi hos A-Hjort nu har et showroom, hvor det er muligt at købe smykker? Eller er du måske på udkig efter en smykkebutik i Odense C? Så er du netop kommet til det helt rette sted!

Vi har tidligere kun været at finde online som en webshop. Det ønskede vi at ændre, og har derfor fundet nogle super hyggelige lokaler hvor det var muligt at kunne fremvise og sælge smykkerne.

I slutningen af 2021 flyttede vi derfor lokaler til Buchwaldsgade 15 B, 5000 Odense C - fordi vi rigtig gerne vil møde jer kunder, og kunne være med til at give jer en oplevelse udover det sædvanlige:-)

Vores showroom/ smykkebutik ligger placeret i rolige og ikke mindst hyggelige omgivelser, hvor vi netop tilbyder et stort udvalg af smykker i både guld, sølv og andre lækre materialer.

Derudover er det nu blevet en mulighed at få skudt huller i ørerne, helt uden tidsbestilling.

Der er ligeledes også mulighed for at kunne booke en hyggelig kundeaften her hos os, hvor vi holder åbent for kun dig og dit selskab med lækre snacks og bobler. (Kontakt os endelig for nærmere aftale)

Som kunde hos A-Hjort vil du opleve en rigtig hyggelig atmosfære, samtidig med at du vil få muligheden for at se og prøve smykkerne på tæt hold.

Vi er altid meget hjælpsomme, og vi vil rigtig gerne gå den ekstra mil for at finde den bedste løsning til dig.

Vi glæder os til at hilse på dig og ikke mindst at byde dig velkommen i vores smykkeunivers!:-)